Ταινίες στην τηλεόραση (5/8): «Aftermath», «Παραδεισένια οστά», «Η συγκάλυψη»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (5/8).   

Ταινίες στην τηλεόραση (5/8): «Aftermath», «Παραδεισένια οστά», «Η συγκάλυψη»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Η συγκάλυψη». Ο Μπομπ, ένας μοναχικός άντρας, εργάζεται ως μπάρμαν στο μπαρ του εξαδέλφου του, Μαρβ - ένα μικρό μαγαζί το οποίο ελέγχεται από μια μαφιόζικη ομάδα διακινώντας μέσα απ' αυτό μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όταν το μπαρ βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομίας, ο Μπομπ θα βρεθεί και ο ίδιος στο επίκεντρο των ερευνών, που αρχίζουν να φτάνουν πλέον στην ευρύτερη γειτονία, την οικογένειά του, αλλά και πιο πίσω στο παρελθόν, με απρόσμενα ευρήματα.

Μια αποκαλυπτική ιστορία με πρωτότυπο σενάριο και κορυφαίο καστ -τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι- που προκάλεσε μεγάλη κινηματογραφική αίσθηση, όταν προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρ. Ρόσκαμ

Παίζουν: Τόμ Χάρντι, Νούμι Ραπάς, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ματίας Σένερτς

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Aftermath». Οι ζωές δύο αγνώστων διασταυρώνονται, μετά από ένα τρομερό αεροπορικό δυστύχημα.

Ο Βίκτορ, ένας εργοδηγός, χάνει τη σύζυγο και το παιδί του. Η τραγωδία φαίνεται να υποδεικνύει έναν βασικό υπεύθυνο, τον Πολ Μπονάνος, τον ελεγκτή εναέρια κυκλοφορίας, που ήταν εκείνη την ώρα σε υπηρεσία.

Αν και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την τραγωδία, ο Βίκτορ εξακολουθεί να απαιτεί εκδίκηση και απαντήσεις.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 84 λεπτά

Σκηνοθεσία: 'Ελιοτ Λέστερ

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Σκοτ Μακ Νέρι, Μάγκι Γκρέις

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Παραδεισένια οστά». Μια δεκατετράχρονη που ζει ευτυχισμένη σε ένα προάστιο της Φιλαδέλφεια στις αρχές της δεκαετίας του '70 βρίσκει τραγικό τέλος, πέφτοντας θύμα δολοφονίας.

Η ίδια, μας αφηγείται την ιστορία της από τον παράδεισο, όπου η ψυχή της αδυνατεί να βρει γαλήνη, καθώς κάτω στη γη ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα της ή ο δολοφόνος της. Τώρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της να τιμωρηθεί ο δολοφόνος και στο να δει την οικογένειά της να προχωρά επουλώνοντας τις πληγές της.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 135 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Παίζουν: Σέρσεϊ Ρόναν, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρέιτσελ Βάις, Στάνλεϊ Τούτσι κ.ά.