Ταινίες στην τηλεόραση (4/8): Έχει ο Καιρός Γυρίσματα!

Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση για την Τετάρτη 4 Αυγούστου - Έρχεται ο Νίκολας Κέιτζ. 

Ταινίες στην τηλεόραση (4/8): Έχει ο Καιρός Γυρίσματα!

Έχει ο Καιρός Γυρίσματα (21:00, OPEN)

The Weather Man

ΥΠΟΘΕΣΗ: Αμερικανική ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι, με τους Νίκολας Κέιτζ, Χόουπ Ντέιβις, Μάικλ Κέιν.Ένας 40χρονος παρουσιαστής του δελτίου καιρού, παρότι επιτυχημένος επαγγελματικά, είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του, έχει μικρή επαφή με τα παιδιά του, ενώ αναζητά την αναγνώριση από τον πατέρα του, διάσημο λογοτέχνη που έχει λίγους μήνες ζωής.

Η Δαιμονισμένη (STAR, 02.30)

The Possession

Υπόθεση: Αμερικανο-καναδική ταινία του Όλε Μπόρνενταλ, με τους Νατάσα Κάλις, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Κίρα Σέτζγουικ.Μια νεαρή κοπέλα αγοράζει από ένα υπαίθριο παζάρι ένα κουτί αντίκα. Μέσα του όμως βρίσκεται ένα κακόβουλο αρχαίο πνεύμα. Ο πατέρας της συμμαχεί με την πρώην σύζυγό του για να εξαλείψουν την κατάρα.

Ο Νόμος της Νύχτας (STAR, 22:00)

Live by Night

YΠΟΘΕΣΗ: Αμερικανική ταινία του Μπεν Άφλεκ, με τον ίδιο και τους Ζόι Σαλντάνα, Ελ Φάνινγκ, Κρις Κούπερ.Αν και γιος αστυνομικού, επιστρέφοντας από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Τζο Κάφλιν διαλέγει τη ζωή του παράνομου και γρήγορα γίνεται ένας από τους πιο διαβόητους γκάνγκστερ στη Βοστόνη της Ποτοαπαγόρευσης.

Jack Reacher (ΣΚΑΙ, 23:00)

Υπόθεση: Αμερικανική ταινία του Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, με τους Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Βέρνερ Χέρτζογκ.Ο αντισυμβατικός στρατονόμος Τζακ Ρίτσερ καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση ενός ελεύθερου σκοπευτή ο οποίος δολοφόνησε πέντε τυχαία άτομα και τώρα βρίσκεται σε κώμα. Παρά τις αντίθετες ενδείξεις, ο Ρίτσερ υποπτεύεται πως η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη απ’ όσο δείχνει, αλλά μόνο μια όμορφη δικηγόρος μοιάζει να τον πιστεύει.