Ταινίες στην τηλεόραση (24/7): «Pacific Rim: Εξέγερση», «Η κυρία του κυρίου», «REC»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (24/7). 

Ταινίες στην τηλεόραση (24/7): «Pacific Rim: Εξέγερση», «Η κυρία του κυρίου», «REC»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Pacific Rim: Εξέγερση». Έχουν περάσει 10 χρόνια από τη σκληρή μάχη ανάμεσα στα τέρατα μαζικής καταστροφής, Καϊτζού και στα γιγαντιαία ρομπότ, Γιάγκερ και η ανθρωπότητα έρχεται ξανά αντιμέτωπη με μια νέα, απόλυτη απειλή.

Αυτή τη φορά, ο Τζέικ, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των ρομπότ Γιάγκερ, καλείται να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του θρυλικού πατέρα του, ο οποίος έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα τερατώδη Καϊτζού και να αντιμετωπίσει τα εξωγήινα τέρατα.

Στο πλευρό του Τζέικ θα σταθούν ο Λάμπερτ και η 15χρονη hacker, Αμάρα, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις, που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Ντενάιτ

Παίζουν: Σκοτ Ίστγουντ, Τζον Μπογιέγκα, Άντρια Αριόνα, Τιάν Τζινγκ, Ρίνκο Κικούτσι, Τσάρλι Ντέι, Μπερν Γκόρμαν, Ντάστιν Κλέαρ

Την ίδια ώρα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η κυρία του κυρίου». Η Εύα είναι η πιστή και υπάκουη σύζυγος του Μηνά, ενός ευσυνείδητου και έντιμου υπαλλήλου, υπεύθυνου για τις προμήθειες της ανώνυμης εταιρίας Πυρσός, τις οποίες κάνει με γνώμονα τον πιο συμφέροντα γι' αυτήν τρόπο.

Η Εύα ασπάζεται τις αρχές του άνδρα της, αλλά ζηλεύει και μερικές άλλες κυρίες με γούνες και διαμαντικά. Κάποια μέρα την πλησιάζει ο επιθεωρητής Κοσμάς Σταματίου, προϊστάμενος του άντρα της και την πείθει, με το αζημίωτο φυσικά, να υποδείξει στον Μηνά έναν προμηθευτή.

Στο κόλπο μπαίνει και ο Θεοφάνης, διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας και πίσω από την πλάτη του Μηνά, όλοι παίρνουν τις μίζες τους, μέχρι που εκείνος ανακαλύπτει τις κομπίνες και κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του, με πρώτο και καλύτερο τον μπερμπάντη γαμπρό του Φίλιππο που απατούσε τη γυναίκα του Αγγέλα, στην αρχή με την ταμία του Λίτσα και μετά με την πεταχτούλα Νιόβη.

Έτος: 1962

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Καίτη Πάνου, Βασίλης Ανδρονίδης, Χρήστος Τσαγανέας

Τα μεσάνυχτα το Open TV θα προβάλει την ταινία «REC». Δύο τηλεοπτικοί ρεπόρτερς ακολουθώντας μια πυροσβεστική μονάδα σε έκτακτη αποστολή μέσα σε ένα σκοτεινό κτήριο, θα βρεθούν παγιδευμένοι στο εσωτερικό του μαζί με κάτι τρομακτικό, που καμία κάμερα δεν θα μπορούσε ποτέ να καταγράψει.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 75 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χαουμέ Μπαλαγκερό, Πάκο Πλάθα.

Παίζουν: Μανουέλα Βελασκό, Φεράν Ταράτζα, Χόρζε-Γιαμάμ Σεράνο, Πάμπλο Ρόσο.