Ταινίες στην τηλεόραση (17/7): «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», «Χάρι Πότερ», «Και μετά ήρθε ο έρωτας»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση του Σαββάτου (17/7). 

Ταινίες στην τηλεόραση (17/7): «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», «Χάρι Πότερ», «Και μετά ήρθε ο έρωτας»

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Κάτι κουρασμένα παλικάρια». Ο Ντίνος, ένας καλοστεκούμενος πενηντάρης, αρκετά ευκατάστατος, νομίζει ότι μπορεί να παριστάνει πάντα το νεαρό γόη και ότι όλες οι γυναίκες τον ερωτεύονται. Αρραβωνιασμένος αιώνια με τη γραμματέα του τη Ρίτα, ζει με την αδελφή του. Κάποια μέρα γνωρίζεται, μέσω κάποιου γνωστού του μικροαπατεώνα, με την Κορίνα, νεαρή ύπαρξη 20 χρονών και τη μητέρα της, που ήρθαν στην Ελλάδα από την Ελβετία για διακοπές.

Ο Ντίνος ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Κορίνα που κι αυτή παριστάνει την σφόδρα ερωτευμένη μαζί του. Κάποιος που τις βλέπει, αναγνωρίζει σ’ αυτές, γνωστές του απατεώνισσες που για να κερδίζουν χρήματα και να καλοπερνούν, πλησιάζουν τους πλούσιους και τους ‘μαδούν’ κανονικά με διάφορους τρόπους και το λέει στο γιατρό του Ντίνου από όπου το μαθαίνει η Ρίτα, και για να του βάλουν μυαλό, αφήνουν την κατάσταση να κυλήσει μέχρι τη στιγμή που θα αποκαλυφθούν μόνες τους.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μπέτυ Αρβανίτη, Νόρα Βαλσάμη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μελπώ Ζαρόκωστα, Μαρία Μπονέλου, Άρης Μαλιάγρος, Μίτση Κωνσταντάρα, Χρόνης Εξαρχάκος κ.α

Στις 22:10 το Mega θα δείξει την ταινία «Και μετά ήρθε ο έρωτας». Ο Άλεξ Γουίτμαν είναι άθεος και ορθολογιστής, λατρεύει τη Νέα Υόρκη, ενώ βλέπει τους γονείς του ελάχιστα. Η Ίζαμπελ Φουέντες, είναι μια πιστή καθολική που πιστεύει στη δύναμη του πεπρωμένου και δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την οικογένειά της.

Κανείς, ωστόσο, από τους δυο τους δεν φαντάστηκε που θα τους οδηγήσει μια νύχτα τρελού πάθους. Όταν ξανασυναντιούνται τρεις μήνες αργότερα, εκείνη είναι έγκυος και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί. Και… σ’ αυτό ακριβώς το σημείο είναι που ξεκινούν όλα τα προβλήματα. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν βιαστικά, θα ανακαλύψουν τον έρωτα μέσα από δυσκολίες και εμπόδια.

Έτος: 1997

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντι Τέναντ

Παίζουν: Μάθιου Πέρι, Σάλμα Χάγιεκ, Κάρλος Γκομέζ, Τζον Τάνι.

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς». Ο Χάρι Πότερ επιλέγεται από το Κύπελλο της Φωτιάς, να συμμετάσχει στο Τρίαθλο της Μαγείας, αντιμετωπίζοντας τρεις επικίνδυνους και δύσκολους άθλους, που θα εξαντλήσουν τα όρια της σωματικής αντοχής, της τόλμης και της ευφυίας όλων των διαγωνιζομένων, στη μάχη για την υπέρτατη διάκριση. Τώρα, ο Χάρι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα θανατηφόρο δράκο, τους αγριεμένους δαίμονες του νερού και ένα μαγεμένο λαβύρινθο, προτού καταλήξει στα νύχια του Ακατονόμαστου!

Η ταινία «άνοιξε» με ρεκόρ εσόδων στη Βόρεια Αμερική, με εισπράξεις ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ συνέχισε για να εκτοξεύσει το ποσό αυτό σε 102 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο. Έτσι η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς», σημείωσε το πιο κερδοφόρο διήμερο πρεμιέρας μέχρι τότε, ρεκόρ, που καταρρίφτηκε αργότερα από τις πρεμιέρες των ταινιών «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου» μέρος 1&2. Παγκοσμίως τα έσοδα έφτασαν τα 900 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο σίκουελ από τη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» την 21η πιο προσοδοφόρα ταινία όλων των εποχών.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 139 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ

Παίζουν: Γκάρι Όλντμαν, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκρίντ, Μάγκι Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Τίμοθι Σπαλ, Μπόνι Ράιτ, Μάικλ Γκαμπόν, Άλαν Ρίκμαν, Μπρένταν Γκλίζον.