Η Λυμπεράκη έφυγε από το Open, o Τσουρός πήγε στο Mega, οδεύει προς ΕΡΤ η Χριστίνα Βίδου

Αλλαγές και μάλιστα σημαντικές στην τηλεόραση με τη Νίκη Λυμπεράκη να αποχωρεί από το Open, το Mega να ανακοινώνει τον Κώστα Τσουρό και την Χριστίνα Βίδου να «μετακομίζει» στην ΕΡΤ.

Η Λυμπεράκη έφυγε από το Open, o Τσουρός πήγε στο Mega, οδεύει προς ΕΡΤ η Χριστίνα Βίδου

Δύο χρόνια βρισκόταν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open η Νίκη Λυμπεράκη. Το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουλίου και η δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το e-tetradio, συμφώνησε με τη διοίκηση του καναλιού, πριν λίγες ημέρες, ότι δεν θα το ανανεώσουν.
ΤΟ δημοσίευμα αναφέρει: «Δεν ξέρουμε αν θα πάει στην ΕΡΤ όπως κατά καιρούς γράφεται εδώ κι εκεί. Προφανώς τώρα θα αρχίσει να συζητά όποιες προτάσεις εμφανιστούν».

Στο μεταξύ, το e-tetradio, αναφέρει ότι «η έμπειρη και πολύ άνετη στην τηλεόραση Χριστίνα Βίδου επιστρέφει μπροστά στο φακό, στην ΕΡΤ αυτή τη φορά, στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά. Από τη νέα σεζόν θα αποτελούν τρίδυμο και ήδη έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις για τη μορφή του μαγκαζίνο.

Η Χριστίνα το τελευταίο διάστηκα έκανε εκπομπές σε δύο ραδιόφωνα, το πρωί στον «Μελωδία 99.2» της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου και το απόγευμα στον «ΣΚΑΪ 100.3» του Γιάννη Αλαφούζου. Εξυπακούεται πως θα σταματήσει τον «Μελωδία 99.2», εκτός αν μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη».

Πάντως ανακοίνωση έκανε το MEGA, το οποίο απέκτησε τον Κώστα Τσουρό: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Κώστα Τσουρό στο δυναμικό του. Επικοινωνιακός, με ευθύ λόγο, καυστικό σχόλιο και τεκμηριωμένη άποψη, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα ενισχύσει περαιτέρω, με την εμπειρία και την αμεσότητά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού.Το MEGA καλωσορίζει τον Κώστα Τσουρό και του εύχεται κάθε επιτυχία».