Ταινίες στην τηλεόραση (10/7): «Streetdance 2», «Κάθε φορά, πρώτη φορά», «Μια τρελή σαραντάρα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (10/7).  

Ταινίες στην τηλεόραση (10/7): «Streetdance 2», «Κάθε φορά, πρώτη φορά», «Μια τρελή σαραντάρα»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Streetdance 2». Ο streetdancer Ας συγκεντρώνει τους καλύτερους χορευτές απ’ όλη την Ευρώπη για να κερδίσει την ομάδα των Invincible. Η προσθήκη της όμορφης Εύα, χορεύτριας της σάλσα, θα περιπλέξει τα πράγματα.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μαξ Γκίουα, Ντάνια Πασκουίνι

Παίζουν: Τομ Κόντι, Φαλκ Χέντσελ, Σοφία Μπουτέλα

Στις 22:10 το Mega θα προβάλει την ταινία «Κάθε φορά, πρώτη φορά». Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση.

Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι, που πάσχει από απώλεια μνήμης, δεν τον θυμάται καν. Αναγκαστικά, ο Χένρι θα πρέπει κάθε μέρα να… ξανασυστήνεται και να κερδίζει τον έρωτα της Λούσι από την αρχή.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σιγκάλ

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Ρομπ Σνάιντερ, Νταν Ακρόιντ

Είκοσι λεπτά αργότερα o Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Μια τρελή σαραντάρα». Μια σαραντάρα χήρα ερωτεύεται έναν νεαρό μουσικό. Τα αδέλφια της, όμως, την πιέζουν να παντρευτεί έναν πλούσιο αλλά κουφό άντρα.

Η σαραντάρα θα προσπαθήσει να κάνει το χατίρι στα αδέλφια της, αλλά με τη βοήθεια μιας φίλης της, θα σκαρφιστούν ένα σχέδιο ώστε να βλέπεται με τον μουσικό κρυφά απο τα αδέλφια της.

Έτος: 1970

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μέλπω Ζαροκώστα, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Γαβριηλίδης, Πόπη Άλβα.