Ταινίες στην τηλεόραση (9/7): «Ο παπατρέχας», «Τιτανικός», «Ο καβαλάρης των FM Stereo»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (9/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (9/7): «Ο παπατρέχας», «Τιτανικός», «Ο καβαλάρης των FM Stereo»

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο παπατρέχας». Ο Πολύδωρος Λαγός ένας αεικίνητος και ακούραστος θυρωρός σε πολυκατοικία κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιοτροπίες και τις παράλογες πολλές φορές απαιτήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά και να παντρέψει τις έξι αδελφές του.

Την θεούσα Μαρία , την μοντέρνα Ναυσικά ,την μαγείρισσα Τερψιθέα, την ωραία Ελένη, την μελετηρή Αικατερίνη, την ράφτρα Αλεξάνδρα αλλά και την γεροντοκόρη θεία του Καλλιόπη. Και όλα αυτά για να μπορέσει επιτέλους να πάρει σειρά και να παντρευτεί την καλή του Χαρίκλεια Ανωγιαννάκη που την έχει αστεφάνωτη και φοβάται τους αδελφούς της από την Κρήτη.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ερρίκος θαλασσινός

Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Σούλη Σαμπάχ, Μαρία Σολδάτου, Ηρώ Κυριακάκη, Κία Μπόζου, Κατερίνα Γιουλάκη, Νίτσα Μαρούδα, Ταϋγέτη

Στις 22:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Τιτανικός». Η ερωτική ιστορία του Τζακ και της Ρόουζ, δύο νέων από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που συναντιούνται και ερωτεύονται πάνω στον θρυλικό «Τιτανικό», το υπερωκεάνιο, που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912.

84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο του «Τιτανικού» και με αφορμή μια νέα έρευνα για τον εντοπισμό ενός πολύτιμου μπλε διαμαντιού, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται τη συγκλονιστική ιστορία της, που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον «Τιτανικό» μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της.

Την ίδια ώρα, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει σε μια παρτίδα πόκερ ένα εισιτήριο για την τρίτη θέση στο παρθενικό ταξίδι του «Τιτανικού». Οι ζωές της Ρόουζ και του Τζακ διασταυρώνονται τυχαία στο κατάστρωμα του επιβλητικού «Τιτανικού» και ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται. Η τραγωδία, που θα ακολουθήσει, θα τον μετατρέψει σε μια συγκλονιστική μάχη για επιβίωση.

Έτος: 1997

Διάρκεια: 180 λεπτά

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Βίκτορ Γκάρμπερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κάθι Μπέιτς, Γκλόρια Στιούαρτ, Μπίλι Ζέιν, Μπιλ Πάξτον

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο καβαλάρης των FM Stereo». Ένας φτωχός και παιχνιδιάρης νέος, ο Στάθης, διατηρεί πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό απ' όπου στέλνει φλογερά μηνύματα στην αγαπημένη του Λίζα, η οποία εργάζεται σε σούπερ-μάρκετ. Μια μέρα κάνει έφοδο η αστυνομία, κατάσχει τον πομπό, κατεδαφίζει το αυθαίρετο σπιτάκι και συλλαμβάνει τον Στάθη.

Στη φυλακή πληροφορείται πως είναι νόθος γιος του βιομηχάνου Παπαστάθη, ο οποίος πεθαίνοντας του κληροδότησε το 80% της περιουσίας του. Η αναπάντεχη κληρονομιά τον σαστίζει και του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα γιατί τα σατανικά σχέδια του θείου του και της θείας του θέλουν να τον βγάλουν απ’ τη μέση. Εκείνος όμως κατορθώνει να πάρει υπό τον έλεγχό του τα πράγματα και να κερδίσει, τόσο το εργοστάσιο όσο και την καλή του.

Έτος: 1986

Διάρκεια:

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Νεφέλη Ορφανού, Ηλίας Κωνσταντίνου, Μαίρη Λαμπράκη, Χρήστος Φωτίδης, Τάσος Κωστής, Γιάννης Σμυρναίος, Λίζα Μαλινδρέτου, Γιώργος Λουκάκης, Σπύρος Καλογήρου (guest star), Θωμάς Κωνσταντινίδης, Βασίλης Ζωνόρος, Χρήστος Σάββας.