Ταινίες στην τηλεόραση (8/7): «Οργισμένος εκδικητής», «Αν ήταν το βιολί πουλί», «Το κρυφτό»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (8/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (8/7): «Οργισμένος εκδικητής», «Αν ήταν το βιολί πουλί», «Το κρυφτό»

Στις 22:00 το ίδιο κανάλι θα προβάλει την ταινία «Οργισμένος εκδικητής». Ο Φρανκ Βαλέρα είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος, αφοσιωμένος περισσότερο στην καριέρα παρά στην οικογένειά του.

Όλα ανατρέπονται όταν η γυναίκα και το παιδί του δολοφονούνται με φρικτό τρόπο. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του νόμου, συντετριμμένος από τον χαμό των αγαπημένων του, μεταμορφώνεται στον πιο σκληρό εκδικητή και παίρνει όρκο σιωπής μέχρι να ανακαλύψει ποιος και γιατί αφαίρεσε τη ζωή τους και να πάρει εκδίκηση.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 80 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άιζακ Φλόρεντιν

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Καρλ Ούρπαν, Παζ Βέγκα, Κριστίνα Σεραφίνι

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Το κρυφτό». Μετά το θάνατο της συζύγου του, ένας πατέρας και η μικρή του κόρη μετακομίζουν κοντά στο δάσος, ελπίζοντας ότι η επαφή με τη φύση θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

Εκεί, η κόρη του αρχίζει να μιλά με ένα φανταστικό φίλο. Σύντομα όμως τα παιχνίδια τους θα πάψουν να είναι αθώα, και η μικρή Emily θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας θύελλας εφιαλτικών καταστάσεων που ούτε ο ίδιος ο πατέρας της δεν μπορεί να σταματήσει.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Πόλσον

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντακότα Φάνινγκ, Φάμκε Γιάνσεν κ.ά.

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Αν ήταν το βιολί πουλί». Ένας βιολιστής, ο Λευτέρης, τρέχει διαρκώς από δω κι από κει για δουλειά. Από τη Συμφωνική Ορχήστρα μέχρι την Εκκλησία. Κάποια Κυριακή, ένα επεισόδιο λόγω ανταγωνισμού δύο εκκλησιών γίνεται η αιτία να βρεθεί στη φυλακή, όπου και διηγείται τη ζωή του σ' έναν συγκρατούμενό του.

Έχει κάνει μια πολυτάραχη ζωή, πλούσια σε γάμους και διαζύγια. Παντρεύτηκε τρεις φορές: στην αρχή με την ερωτιάρα Ευγενία, ακολούθως με τη θρησκευόμενη Άννα και τέλος με τη σεμνή Μαρία. Χώρισε δε και με τις τρεις, επειδή η πρώτη ήταν τζογαδόρισσα, η δεύτερη έπαιζε σε πορνοταινίες και η τρίτη τον απάτησε ανταποδίδοντάς του τα ίδια.

Έτος: 1984

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κριμιζάκης

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Θάνος Παπαδόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Αθηνά Μαυρομάτη, Βίνα Ασίκη.