Ταινίες στην τηλεόραση (1/7): «Ένας ξένος στην πόλη», «Ολική επαναφορά», «24 ώρες προθεσμία»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (1/7). 

Ταινίες στην τηλεόραση (1/7): «Ένας ξένος στην πόλη», «Ολική επαναφορά», «24 ώρες προθεσμία»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ένας ξένος στην πόλη». Ο Χάρολντ, είναι ένας καθημερινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, πιστός σύζυγος, σωστός οικογενειάρχης και αφοσιωμένος υπάλληλος μιας φαρμακευτικής εταιρείας, που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο.

Η δουλειά του, ο γάμος του και η ζωή του ολόκληρη βρίσκονται σε κίνδυνο μετά από ένα μοιραίο επαγγελματικό ταξίδι στο Μεξικό. Πισώπλατα μαχαιρώματα από άσπονδους συναδέλφους, βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές, είναι μόνο μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει. Ο Χάρολντ ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας και από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας!

Έτος: 2018

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νας Έγκερτον

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Τζόελ Έντγκερτον, Αμάντα Σέιφριντ, Θάντι Νιούτον, Ντέιβιντ Ογελόουο

Στις 23:00 το Mega θα δείξει την ταινία «Ολική επαναφορά». Ριμέικ της κλασικής sci fi περιπέτειας του Πολ Βερχόφεν. Εντυπωσιακή σκηνογραφία που θυμίζει «Blade Runner». Ένας βιοπαλεστής εργάτης που ζει μια ζωή ρουτίνας επισκέπτεται μια εταιρεία η οποία «μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα» για να ζήσει λίγο σαν μυστικός πράκτορας. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται με αποτέλεσμα να γίνει στόχος της αστυνομίας σαν αληθινός καταζητούμενος πράκτορας. Πρόσεχε τι εύχεσαι ένα πράγμα.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Μπράιαν Κράνστον, Τζέσικα Μπίελ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Μποκίμ Γουντμπάιν

Ένα τέταρτο μετά το Star θα προβάλει την ταινία «24 ώρες προθεσμία». Ο Τράβις Κόνραντ, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του.

Ένας παλιός του συνάδελφος του κάνει μια δελεαστική πρόταση, με μεγάλο οικονομικό όφελος: να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί ακριβώς σε 24 ώρες.

Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Interpol. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν, ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 84 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σμιρτζ

Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ρούτγκερ Χάουερ, Κινγκ Χου.