Ταινίες στην τηλεόραση (25/6): «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή», «The bachelor 2», «Ο κατεργάρης»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (25/6). 

Ταινίες στην τηλεόραση (25/6): «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή», «The bachelor 2», «Ο κατεργάρης»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή». Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη.

Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ

Στις 22:10 το Mega θα δείξει την ελληνική ταινία «Ο κατεργάρης». Ο Χρόνης εργάζεται σε κάποια εταιρεία, ο πρόεδρός της οποίας είναι ένας σοβαροφανής, φοβερά ηθικολόγος άνθρωπος, που έχει τη γνώμη ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας πρέπει να ακολουθούν τα δικά του πρότυπα ζωής και αντίληψης.

Κάποια μέρα, η αδελφή του Χρόνη, η Εύα, διοργανώνει πάρτι σπίτι της και καλεί και τον ΛΑιμίλιο, το γιο του προέδρου. Την άλλη μέρα, ο πρόεδρος κάνει αυστηρότατες παρατηρήσεις στον Χρόνη, που δεν περιμένει τίποτα άλλο πια από την απόλυσή του.

Ο Πλούταρχος, θείος του Χρόνη και καθηγητής της θεολογίας, του οποίου η κόρη υποφέρει τα πάνδεινα από τη στενοκεφαλιά του μπαμπά της, που θεωρεί ότι ακόμα και το φιλί είναι ασυγχώρητο αμάρτημα, έρχεται να επισκεφθεί τον Χρόνη για να του κάνει τα παράπονα για την κόρη του, η οποία, κατά τη γνώμη του, έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο.

Έτος: 1971

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Κατερίνα Γιουλάκη, Νόρα Βαλσάμη, Πάνος Μιχαλόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Βασίλης Τσιβιλίκας

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «The bachelor 2». Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.

Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Βασιλική Τρουφάκου.