Ταινίες στην τηλεόραση (24/6): «Ουρανοξύστης», «Η αρπαγή 2», «Απειλή στο σπίτι»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (24/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (24/6): «Ουρανοξύστης», «Η αρπαγή 2», «Απειλή στο σπίτι»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ουρανοξύστης». Ο πρώην πράκτορας του FBI και βετεράνος πολέμου, Γουίλ Φορντ, εργάζεται πλέον σε μια εταιρεία security, που αναλαμβάνει τη φύλαξη ουρανοξυστών. Σε μια αποστολή του στην Κίνα, θα αναλάβει τη φύλαξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου κτιρίου της χώρας, στο οποίο όμως θα ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά και θα θεωρηθεί αυτός ως υπεύθυνος.

Καταζητούμενος πλέον, ο Γουίλ θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς υπεύθυνους για την καταστροφή, ώστε να αποκαταστήσει το όνομά του και παράλληλα να σώσει την οικογένειά του, που έχει παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Τσιν Χαν, Νόα Τέιλορ, Νιβ Κάμπελ

Στις 23:00 το Mega θα δείξει την ταινία «Απειλή στο σπίτι». Τι συμβαίνει όταν ο τρόμος εισβάλει σε ένα μέρος που αισθανόμαστε θαλπωρή, άνεση και ασφάλεια; Μια πλούσια γυναίκα και ο θετός της γιός γίνονται στόχος τριών κακοποιών στο απομακρυσμένο αρχοντικό τους.

Η μόνη βοήθεια που έχουν είναι μια κλήση με έναν ειδικό των συστημάτων ασφαλείας. Καθώς οι εισβολείς γίνονται όλο και πιο εχθρικοί και επικίνδυνοι θα μπορέσει αυτός ο απρόσμενος σύμμαχος να τους οδηγήσει στην ασφάλεια; Ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Νατάσα Χένστριτζ.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Τέναντ

Παίζουν: Τζέισον Πάτρικ, Σκοτ Άτκινς, Νατάσα Χένστριτζ, Ουίλιαμ Ντίκινσον

Δέκα λεπτά αργότερα το Star θα προβάλει την ταινία «Η αρπαγή 2». Όταν ο πρώην πράκτορας της CIA, Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, αποφασίζει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπράιαν ελπίζει πως θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λενόρ και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για αυτό. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν είχε αναγκαστεί να σκοτώσει για να σώσει την αγαπημένη του κόρη. Τώρα, αυτός αλλά και η οικογένειά του, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρομαχτικό εφιάλτη και θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Λίλαντ Ορσέ, Λουκ Γκράιμς