ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV... τέλος - Αλλάζει όνομα και στιλ (vid)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV... τέλος εποχής ή νέα εποχή για το αδερφό κανάλι του ANT1 - Το νέο όνομα και το νέο του στιλ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV... τέλος - Αλλάζει όνομα και στιλ (vid)

Πρόκειται για το αδελφό κανάλι του ANT1, που πλέον αλλάζει όνομα και στιλ. Ο λόγος το Μακεδονία TV, το κανάλι, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1990 και 31 χρόνια μετά αποκτά νέο όνομα που θεωρείται ενδεικτικό και του νέο του στιλ .

United Group: Και NOVA και ελεύθερο κανάλι - «Βλέπει» την έβδομη άδεια

Τηλεθέαση: Ο Alpha «απειλεί» τον ΑΝΤ1 του... Euro, επίδοση ρεκόρ για το MEGA

Το τρέιλερ που ανέβηκε στα social media, ενημερώνει ότι σύντομα το Μακεδονία TV θα γίνει Neon TV. Νέο όνομα και νέο στιλ, πιο νεανικό για τον σταθμό που ανήκει στον όμιλο Antenna.

Το κανάλι, αρχικά ήταν περιφερειακής εμβέλειας για την Κεντρική Μακεδονία και ανήκε στο Δημοσιογραφικό Συγκρότημα της εφημερίδας Μακεδονία. Το 1994 όντας περιφερειακός σταθμός απέκτησε εμβέλεια και στην Αττική. Το 1995 η άδεια του σταθμού μετατράπηκε σε πανελλαδικής εμβέλειας. Ήταν ο μοναδικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της χώρας που εξέπεμπε από την Θεσσαλονίκη και γενικότερα εκτός Αθήνας. Το 2000 το κανάλι εξαγοράστηκε από τον όμιλο του Antenna. Έκτοτε προβάλλει και προγράμματα τόσο του ANT1, όσο και των υπόλοιπων σταθμών που ανήκουν στον όμιλο. Από το 2009, μεταδίδεται από την επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική υπηρεσία της Digea.