Ταινίες στην τηλεόραση (22/6): «Μαχητές των δρόμων 7», «Το δωμάτιο», «Ο ευεργέτης»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (22/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (22/6): «Μαχητές των δρόμων 7», «Το δωμάτιο», «Ο ευεργέτης»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Μαχητές των δρόμων 7». Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα, επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη μεγάλη τους, νικητήρια αναμέτρηση με τον Όουεν Σο.

Ωστόσο ο αδερφός του Όουεν Σο, o αδίστακτος Ντέκαρντ Σο, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας Σομαλός τρομοκράτης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού».

Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους έχοντας διπλή αποστολή: να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι το «Μάτι του Θεού», σε μια τρελή διαδρομή από την Καλιφόρνια μέχρι και το Άμπου Ντάμπι, φυσικά με τα αυτοκίνητα! Και έτσι ξεκινάει μια νέα, καταιγιστική περιπέτεια.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 137 λεπτά

Παίζουν: Πολ Γουόκερ, Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου, Ταϊρίς Γκίμπσον, Λούντακρις, Έλσα Πατάκι

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Ο ευεργέτης». Ο Φράνυ Ουάτς, ένας πλούσιος και εκκεντρικός φιλάνθρωπος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ενός μεγάλου νοσοκομείου, αρχίζει να αποκτά εθισμό σε φάρμακα μετά από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, στο οποίο ένα φιλικό του ζευγάρι έχασε τη ζωή του.

Θεωρώντας κατά βάθος τον εαυτό του υπεύθυνο για αυτό που συνέβη, προσεγγίζει τη νιόπαντρη κόρη των αδικοχαμένων φίλων του με σκοπό να τη βοηθήσει στη νέα ζωή της για να απαλύνει τις τύψεις του.

Αρχικά, προσλαμβάνει τον σύζυγο της κόρης στο νοσοκομείο του και πετυχαίνει με τον καιρό να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Όταν όμως η Ολίβια και ο Λουκ καταλάβουν τον πραγματικό λόγο για τον όποιο γίνονται όλα αυτά, η κατάσταση θα πάρει μιαν άλλη τροπή.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντριου Ρένζι

Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντακότα Φάννινγκ, Τέο Τζέιμς, Κλαρκ Πίτερς

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Το δωμάτιο». Μια 24χρονη κοπέλα ζει τα τελευταία 7 χρόνια αιχμάλωτη σε ένα μικρό δωμάτιο 10 τετραγωνικών, μαζί με τον 5χρονο γιο της Τζακ. Η Τζόι παίρνει την απόφαση να ξεφύγει μαζί με τον γιο της από τον απαγωγέα τους και σχεδιάζουν μαζί την διαφυγή τους.

Το όνειρο της κοπέλας είναι να ζήσουν ευτυχισμένοι ελεύθεροι και ο μικρός Τζακ να γνωρίσει τον «έξω» κόσμο, που μέχρι πρότινος έβλεπε από ένα παράθυρό στην οροφή του δωματίου-φυλακής τους.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λένι Άμπρααμσον

Παίζουν: Μπρι Λάρσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Σον Μπρίτζερς, Τζόαν Άλεν.