Ταινίες στην τηλεόραση (20/6): «Υδάτινος κόσμος», «Ο μπακαλόγατος», «Εφιάλτης μέσα στο δάσος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (20/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (20/6): «Υδάτινος κόσμος», «Ο μπακαλόγατος», «Εφιάλτης μέσα στο δάσος»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο μπακαλόγατος». Ο Ζήκος, ένας επαρχιώτης, που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του κυρ – Παντελή, είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, μια κοπέλα της γειτονιάς, η οποία, θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματα του.

Ο Παντελής, αν και προχωρημένης ηλικίας, θέλει να παντρευτεί τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη. Με τη βοήθεια μιας προξενήτρας και χωρίς να το ξέρει η Λίτσα, ο Παντελής συμφωνεί με τον πατέρα της κοπέλας, έναν φτωχό εισπράκτορα, να γίνουν οι αρραβώνες την ημέρα των γενεθλίων της…

Έτος: 1963

Διάρκεια: 81 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Κατσουρίδης

Παίζουν: Νίκος Ρίζος, Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Δούκας, Μαρίκα Νεζέρ, Νίκος Φέρμας, Ντίνα Τριάντη, Νέλλη Παππά, Θανάσης Μυλωνάς

Στις 21:45 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Υδάτινος κόσμος». Στο μακρινό μέλλον οι πάγοι της γης έχουν λιώσει και ολόκληρη η επιφάνειά της έχει καλυφθεί από νερό. Οι άνθρωποι που έχουν απομείνει προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε ερειπωμένες βάρκες και πρόχειρες νησίδες.

Ένας μεταλλαγμένος που περιφέρεται με το σκάφος του θα αναλάβει να προστατεύσει και να βοηθήσει μια γυναίκα και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο έχει το μυστικό «κλειδί» για έναν νέο, όμορφο κόσμο.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 135 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ρέινολντς

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Τζιν Τρίπλχορν, Ντένις Χόπερ, Ρικ Άβιλες

Δέκα λεπτά μετά τις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Εφιάλτης μέσα στο δάσος». Βασισμένο σε μια τρομακτική αληθινή ιστορία, το Girl In the Bunker αφηγείται τον δεκαήμερο εφιάλτη της Ελίζαμπεθ Σοάφ και πώς τελικά ξεπέρασε την αιχμαλωσία της.

Προσποιούμενος τον αστυνομικό, ο Βίνσον Φίλοου απαγάγει την 14χρονη Ελίζαμπεθ, την οδηγεί στο δάσος και την αιχμαλωτίζει σε μια υπόγεια αποθήκη. Οι γονείς της ψάχνουν μανιωδώς να την βρουν και κινητοποιούν την αστυνομία σε μια εφιαλτική αναζήτηση. Η τραγική ειρωνεία είναι πως το κορίτσι κρατείται αιχμάλωτο.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίφεν Κεμπ

Παίζουν: Τζούλια Λαλόντε, Μόιρα Κέλι, Χένρι Τόμας, Νιλ Νάπιερ.