Ξένια Καλογεροπούλου: Όταν η μητέρα της είπε «ο μπαμπάς σου δεν μας θέλει» - Ο γάμος με τον Φέρτη

Η Ξένια Καλογεροπούλου στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με την Έλενα Κατρίτση». Μιλά για τους γονείς της, τον γάμο με τον Γιάννη Φέρτη και τον Κωστή Σκαλιόρα «Όταν πέθανε ο Κωστής γύρισα στο σπίτι κι άρχισα να σημειώνω ποιοι είχαν έρθει στην κηδεία».

Ξένια Καλογεροπούλου: Όταν η μητέρα της είπε «ο μπαμπάς σου δεν μας θέλει» - Ο γάμος με τον Φέρτη

Η Ξένια Καλογεροπούλου ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της, διηγείται περιστατικά και αποκαλύπτει σκέψεις και συναισθήματα καθηλώνοντας με την αφοπλιστική ειλικρίνεια και την απλότητά της.

Ξένια Καλογεροπούλου: Η απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα της, οι δυσκολίες με τον Φέρτη

Με πολύ ενθουσιασμό αλλά και με κόπο, πίκρες και αντιμετωπίζοντας συχνά μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, προσπάθησε με αφετηρία το θέατρο «ΠΟΡΤΑ» να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας και μεταφράστρια θεατρικών έργων, γυρνά στα παιδικά της χρόνια και θυμάται τις συναντήσεις που είχε με τον πατέρα της. «Όλα άλλαξαν από τη στιγμή που χώρισαν οι γονείς μου. Ας πούμε, το κλειδί ήταν η στιγμή που η μαμά μου είπε, ‘’ο μπαμπάς σου δεν μας θέλει’’. Είχα φυλαγμένα πολλά πράγματα, που ήθελα να πω και δεν είπαμε ποτέ».

Ο γάμος με τον Γιάννη Φέρτη

Αναφέρεται στην εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη και μιλά με συγκίνηση για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα της επί τριάντα επτά χρόνια, τον κριτικό κινηματογράφου, θεάτρου και μεταφραστή Κωστή Σκαλιόρα. «Όταν πέθανε ο Κωστής γύρισα στο σπίτι κι άρχισα να σημειώνω ποιοι είχαν έρθει στην κηδεία και τι ωραίοι άνθρωποι ήταν. Για δύο χρόνια ήμουν μαζί του. Δεν πονούσα τόσο πολύ, όσο όταν δεν του έγραφα».

Η ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με την Έλενα Κατρίτση»
Παρασκευή 18 Ιουνίου, στις 23.00, ΕΡΤ1

https://www.ertflix.gr/category/synenteyxeis/prosopika/

https://www.instagram.com/prosopika_elenak/

http://www.prosopikametinelenakatritsi.gr/