«American Gigolo»: Γίνεται τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζον Μπέρνταλ

Το κλασικό «American Gigolo» γίνεται τηλεοπτική σειρά και βρήκε τον πρωταγωνιστή της που θα είναι ο Τζον Μπέρνταλ

«American Gigolo»: Γίνεται τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζον Μπέρνταλ

Αν μπορούμε να πούμε μια ταινία η οποία κατάφερε να εκτοξεύσει την καριέρα του Ρίτσαρντ Γκιρ στα ύψη την δεκαετία του ’80, αυτή είναι σίγουρα το «Επάγγελμα: Ζιγκολό» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Πολ Σρέιντερ, στην οποία πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του Τζούλιαν, ενός ζιγκολό, ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του που κατηγορείται για φόνο όταν μια από τις πελάτισσές του βρίσκεται νεκρή.

Και τώρα αυτή η ταινία, 40 χρόνια μετά, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη ως τηλεοπτική σειρά με τον Τζον Μπέρνταλ να αντικαθιστά τον Γκιρ στον ρόλο του ζιγκολό. Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ο οποίος ήταν και παραγωγός στην ταινία του ’80, και η Paramount προσπαθούν εδώ και χρόνια, από το 2014, να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ταινία στη μικρή οθόνη, κι από ό,τι φαίνεται τα όποια εμπόδια υπήρχαν κατάφεραν να ξεπεραστούν.

Ο Μπρουκχάιμερ αναλαμβάνει κι εδώ τα χρέη παραγωγού με τον Ντέιβιντ Χολάντερ να γράφει και να σκηνοθετεί την σειρά η οποία περιγράφεται ως «μια σύγχρονη μεταφορά της εμβληματικής ταινίας του ’80 με τον Μπέρνταλ να παίζει τον Τζούλιαν ο οποίος 15 χρόνια πριν είχε συλληφθεί για φόνο και τώρα προσπαθεί να επιβιώσει δουλεύοντας στην βιομηχανία του σεξ στο Λος Άντζελες καθώς ψάχνει να βρει την αλήθεια για το ποιος τον παγίδεψε όλα αυτά τα χρόνια πριν.

Μαζί με τον Μπέρνταλ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Γκρέτσεν Μολ, Ρόζι Ο’ Ντόνελ, Λίζι Μπροσερέ, Γκάμπριελ ΛαΜπελ και Λίλαντ Ορσερ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς η οποία μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+.

Πηγή: flix.gr