Ταινίες στην τηλεόραση (14/6): «Η αποζημίωση», «Αlien: Covenant», «Κeeping up with the joneses»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (14/6). 

Ταινίες στην τηλεόραση (14/6): «Η αποζημίωση», «Αlien: Covenant», «Κeeping up with the joneses»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Κeeping up with the joneses». Ο Τζεφ και η Κάρεν Γκάφνι ζουν μια ήσυχη ζωή στα προάστεια όταν δίπλα τους μετακομίζει ένα φαινομενικά εξίσου ήσυχο ζευγάρι, ο Τιμ και η Νταϊάνα Τζόουνς.

Σύντομα ο Τζεφ και η Κάρεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα εύκολα με τους νέους τους γείτονες. Οι Τζόουνς τα έχουν όλα: είναι όμορφοι, εκλεπτυσμένοι και γοητευτικοί σε ό,τι κι αν κάνουν. Όταν όμως ανακαλύπτουν ότι οι ακαταμάχητοι γείτονες είναι μυστικοί κατάσκοποι, οι ζωές όλων δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μότολα

Παίζουν: Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζον Χαμ, Γκαλ Γκαντότ, Άιλα Φίσερ

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Η αποζημίωση». Ο Μάικλ Τζένινγκς, ένας ευφυής μηχανικός υπολογιστών ειδικευμένος σε απόρρητα προγράμματα εταιρειών, δέχεται την πρόταση ενός επιχειρηματία για ένα ειδικό πρόγραμμα άκρας μυστικότητας με αντάλλαγμα ένα τεράστιο ποσό πληρωμής.

Όταν όμως η ζωή του αρχίζει να κινδυνεύει, διαπιστώνει ότι το πραγματικό αντάλλαγμα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε συμφωνηθεί.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 110 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Άαρον Έκχαρτ, Ούμα Θέρμαν, Πολ Τζιαμάτι

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Αlien: Covenant». Το διαστημόπλοιο Covenant μαζί με 2.000 έποικους κατευθύνεται προς ένα απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, με σκοπό να ανακαλύψει αν μπορεί να αποικήσει εκεί.

Το πλήρωμα του θα πατήσει το πόδι του σε έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν επικίνδυνο και σκοτεινό πλανήτη που κρύβει θανάσιμα μυστικά και έχει μοναδικό του κάτοικο τον «συνθετικό» Ντέιβιντ, επιζών της αποστολής Προμηθέας.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κάθριν Γουότερστον, Μπίλι Κράνταπ, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντεμιάν, Μπισίρ, Κάρμεν Ετζόγκο.