Ταινίες στην τηλεόραση (7/6): «Parker», «Vanilla sky», «Μαύρο γεράκι: Η κατάρριψη»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (7/6). 

Ταινίες στην τηλεόραση (7/6): «Parker», «Vanilla sky», «Μαύρο γεράκι: Η κατάρριψη»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Vanilla sky». Ο Ντέιβιντ Έιμς, ένας ματαιόδοξος άντρας που το μόνο ενδιαφέρον του είναι να περνάει καλά από τα πλούσια κέρδη της οικογενειακής εταιρείας, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται έπειτα από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα με την ερωμένη του, που θα τον αφήσει με παραμορφωμένο πρόσωπο.

Η αμερικανική κινηματογραφική βερσιόν της ισπανικής ταινίας Abre los Ojos του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ, με ένα all-star-cast ηθοποιών, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 104 διάρκεια

Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Κερτ Ράσελ, Τζέισον Λι.

Δύο ώρες μετά το Mega θα προβάλει την ταινία «Μαύρο γεράκι: Η κατάρριψη». Η ιστορία δεν γράφεται πάντα από τους νικητές. 3 Οκτωβρίου 1993. Οι ΗΠΑ πραγματοποιούν επιδρομή στο Μογκαντίσου της Σομαλίας, με στόχο τον πολέμαρχο Αϊντίντ. Η επιχείρηση, που διαρκεί μόλις 24 ώρες, καταλήγει σε μακελειό και στη μεγαλύτερη ήττα αμερικανικών στρατευμάτων μετά το Βιετνάμ.

Αναπλάθοντας ένα τραγικό ιστορικό γεγονός, ο Ρίντλεϊ Σκοτ (Μονομάχος), συνδυάζει τη φρίκη του πολέμου με τη δική του στυλιζαρισμένη αισθητική και υπογράφει μια καθαρόαιμη και εντυπωσιακή πολεμική ταινία, αποφεύγοντας τους υπέρμετρους πατριωτισμούς. Εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 137 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζος Χάρτνετ

Στις 23:15 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Parker». Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός, ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρόμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος.

Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί...
Περιπέτεια αδρεναλίνης με τον Τζέισον Στέιθαμ και την Τζένιφερ Λόπεζ σε μια εκρηκτική κινηματογραφική «χημεία», από την ένταση της οποίας δε γλιτώνει κανείς.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Χάκφορντ

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε.