Ο Καρράς ανέβασε τον Νίκο Χατζηνικολάου κι αυτός κάλεσε τον Ρουβά

Αυτό που δεν κατάφεραν Κατσαρός, Μαραβέγιας, Σαμπάνης, Νικολακοπούλου, το πέτυχε ο Βασίλη Καρράς - Η σύγκριση και ο Σάκης Ρουβάς από τις πίστες της Κέρκυρας στην Αθήνα και το χειρουργείο, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του.

Ο Καρράς ανέβασε τον Νίκο Χατζηνικολάου κι αυτός κάλεσε τον Ρουβά

Ό,τι δεν πέτυχε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Κατσαρό, τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Σταμάτη Σπανουδάκη, την Κατερίνα Παπουστάκη, και πολλούς/ές άλλους/ες, το πέτυχε με τον Βασίλη Καρρά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς το ξημέρωμα της Κυριακής.

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε να αγοράσει τον Αlpha από την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Η σύγκριση

Αυτά υποστηρίζει το harddog και αναφέρεται στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία το περασμένο Σάββατο με καλεσμένο τον Βασίλη Καρρα, κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση με 20,7% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού και 18,6% στις ηλικίες 18-54.

Μάλιστα το harddog δημοσιεύει και τη σύγριση με προηγούμενες εκπομπές (Ενώπιος Ενωπίω) μετά τη μετακίνηση στο Σάββατο, στις 17/4:

  • 17 Απριλίου με Γιώργο Κατσαρό 11,1% και 8,4%.
  • 24 Απριλίου με Κωστή Μαραβέγια 14,0% και 11,8%.
  • 1 Μαΐου δεν έγινε εκπομπή.
  • 8 Μαΐου με Γιώργο Σαμπάνη 13,7% και 12,8%.
  • 15 Μαΐου με Λίνα Νικολακοπούλου 12,9% και 11,7%.
  • 22 Μαΐου (ημέρα Eurovision) επανάληψη παλιότερης εκπομπής.
  • 29 Μαΐου με Βασίλη Καρρά 20,7% και 18,6%.

Μάλιστα η τελευταία εκπομπή είχε πάρει ελαφρώς χαμηλότερο λιντ ιν σε σχέση με προηγούμενες, καθώς η Φάρμα κατέγραψε 20,4% και 18,6%..

Επόμενος καλεσμένος ο Σάκης Ρουβάς

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 00:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Σάκη Ρουβά. Ο super star της ελληνικής μουσικής σκηνής μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το νυχτερινό σχολείο και τα επαγγέλματα της εφηβείας του.

Τι λέει για το ξεκίνημά του στις πίστες της Κέρκυρας; Ποιος τραγουδιστής τον έφερε στην Αθήνα; Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια Ζυγούλη, ο αργοπορημένος γάμος, αλλά και το χειρουργείο, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του.