Ταινίες στην τηλεόραση (1/6): «Το καρφί», «Shanghai knights», «Δικαίωση»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (1/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (1/6): «Το καρφί», «Shanghai knights», «Δικαίωση»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Το καρφί». Ένας πατέρας αποφασίζει να γίνει μυστικός πράκτορας για λογαριασμό της Δίωξης Ναρκωτικών, προκειμένου να απελευθερώσει το γιο του, που φυλακίστηκε για εμπόριο ναρκωτικών μετά από μια παγίδα που στήθηκε εναντίον του.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουό.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Σούζαν Σαράντον, Μπέντζαμιν Πρατ, Μπάρι Πέπερ, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς

Δύο ώρες μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία ««Shanghai knights». Ένας κινέζος επαναστάτης θα δολοφονήσει τον πατέρα του Τσον και αφού κλέψει την αυτοκρατορική σφραγίδα, θα καταφύγει στην Αγγλία. Ο Τσον με τον φίλο του Ρόι, δε χάνουν χρόνο και ακολουθούν τον δράστη στο Λονδίνο με στόχο την εκδίκηση.

Εκεί, ωστόσο, βρίσκεται για τον ίδιο λόγο και η αδελφή του Τσον, η Λιν, η οποία όμως θα ανακαλύψει μια απίστευτη συνωμοσία που εξυφαίνεται κατά της βασιλικής οικογένειας. Κι ενώ φαινομενικά τα δύο γεγονότα δε φαίνεται να συνδέονται, οι εξελίξεις που ακολουθούν θα είναι ραγδαίες.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 114 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Παίζουν: Τσάκι Τσαν, Όουεν Γουίλσον, Ντόνι Γεν, Έινταν Γκίλεν, Φαν Γουόνγκ

Στις 02:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Δικαίωση». Ο Γουΐλ Τζέραρντ εργάζεται σκληρά σαν δάσκαλος. Όμως η ζωή του αλλάζει για πάντα όταν η σύζυγός του, Λόρα, δέχεται βίαιη επίθεση χωρίς κανένα προφανή λόγο. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Λόρα, ένας άγνωστος άνδρας, ο Σάιμον επισκέπτεται τον Γουΐλ και του λέει ότι αντί να περιμένει μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει τον ένοχο, η δική του ομάδα μπορεί να τον εντοπίσει και να τον σκοτώσει την ίδια κιόλας ημέρα.

Ο Γουίλ δέχεται. Δεσμεύεται όμως ότι χρωστάει μία χάρη στον Σάιμον και είναι υποχρεωμένος ανά πάσα στιγμή να την ανταποδώσει. Τότε βιώνει μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις, που ξεφεύγουν γρήγορα από τον έλεγχο του. Έξι μήνες περνούν. Ο Σάιμον έρχεται σε επαφή με τον Γουΐλ και τον διατάσσει να ακολουθήσει μια οικογένεια και να είναι σε επιφυλακή για ένα ύποπτο άτομο. Όταν όμως τα πράγματα σκληρύνουν, ο Γουΐλ καλείται να συμμετάσχει σε κάτι αδιανόητο, Ο δάσκαλος των Αγγλικών θα βρεθεί σε μια κατάσταση χωρίς γυρισμό.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζάνιουαρι Τζόουνς, Γκάι Πιρς, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Χάρολντ Περινέου