Netflix: Πέντε ταινίες/σειρές για το φετινό καλοκαίρι σου!

Το καλοκαίρι ήρθε και το Netflix έχει επιλογές από σειρές και ταινίες με καλοκαιρινή αύρα, οι οποίες θα σου κάνουν συντροφιά φέτος - Αυτές είναι που ξεχωρίζουν.

Netflix: Πέντε ταινίες/σειρές για το φετινό καλοκαίρι σου!

Το Netflix έχει στην πλατφόρμα του αρκετές σειρές και ταινίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το καλοκαίρι. Οι Ιταλοί, μάλιστα, έχουν φροντίσει να αξιοποιήσουν τα όμορφα τοπία τους, αλλά και τον καλό καιρό που έχουν, με αποτέλεσμα να έχουν ετοιμάσει ιδανικά σόου με αύρα καλοκαιριού. Αυτές είναι οι επιλογές που ξεχωρίζουν.

Summertime (Tρία μέτρα πάνω από τον Ουρανό)

Υπόθεση: Γυρισμένο αυστηρά στην Ιταλία και εμπνευσμένο από ένα από τα πιο αγαπημένα lovestory, το Summertime είναι η τέλεια σειρά για το καλοκαίρι. Μία δυνατή πρώτη αγάπη ωριμάζει μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, εξελίσσεται και ξεπερνά τις δυσκολίες. Οκτώ φρέσκα επεισόδια μας αποδεικνύουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται και μας ταξιδεύουν στην πιο χαλαρωτική ψηφιακή απόδραση. Ήλιος, καλοκαίρι, ωραίες μουσικές και υπέροχες παραλίες, αναδεικνύοντας κρυφές ομορφιές της γειτονικής χώρας. Τον Ιούνιο κυκλοφορεί και η 2η σεζόν!

Κάτω από τον ήλιο του Ριτσόνε

Υπόθεση: Η ταινία από την Ιταλία παρακολουθεί μια ανέμελη παρέα εφήβων στα γνωστά «προβλήματα» του καλοκαιριού. Έρωτες που αρχίζουν και τελειώνουν στην παραλία, καλοκαιρινές φιλίες που αντέχουν στον χρόνο και το σφρίγος της νιότης να απλώνεται πάνω από όλα. Μοιάζει βαθύτατα νοσταλγικό, κι όμως είναι τόσο σύγχρονο. Άνθρωποι που αγγίζονται ελεύθερα, παραλίες συνωστισμένες και αυτή η θερινή ραστώνη να καλύπτει τα πάντα. Το γνωστό και ηλιόλουστο θέρετρο στο ιταλικό Ρίμινι σφύζει από ζωή και έτσι ακριβώς είναι και αυτοί οι νεαροί που ερωτεύονται και φιλιούνται χωρίς τύψεις.

Outer Banks

Yπόθεση: H σειρά από τις ΗΠΑ, αντλεί το όνομά της από την τοποθεσία που διαδραματίζονται τα γεγονότα στη Βόρεια Καρολίνα. Μία ομάδα αγοριών που έχει μεγαλώσει στο περιθώριο της κοινωνίας ξεκινάει την αναζήτηση ενός μυστήριου θησαυρού. Ο αρχηγός τους παλεύει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του που μόλις έχει πεθάνει, και στη διαδρομή ερωτεύεται την Sarah, μία κοπέλα με τελείως διαφορετικό background. Μέσα στη λαχτάρα τους για ζωή, αυτά τα νέα παιδιά είναι πρόθυμα να πειραματιστούν με τα πάντα και να ελευθερώσουν τους εαυτούς τους από τους δαίμονες του παρελθόντος. Πλήρες από αδρεναλίνη, το Outer Banks είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τον κίνδυνο.

White Lines

Υπόθεση: Μία ισπανοαγγλική σειρά από τον δημιουργό του “La Casa de Papel”. Η πλοκή έχει να κάνει με την ανακάλυψη ενός πτώματος στην Ισπανία και το οποίο ανήκει στον Axel Collins αδερφό της Zoe Walker. Η ίδια αποφασίζει να πάει στην μαγευτική Ίμπιζα της Ισπανίας και να ανακαλύψει ποιος και γιατί σκότωσε τον αδερφό της 20 χρόνια πριν, ο οποίος εργαζόταν εκεί ως ένας φημισμένος Dj από το Μάντσεστερ. Σειρά μυστηρίου, η οποία αποτελείται από 10 επεισόδια.

The Last Summer

Υπόθεση: Εφηβική “δραμεντί” με πρωταγωνιστές οκτώ αποφοίτους λυκείου που περνούν αυτό ακριβώς που φανερώνει ο τίτλος, δηλαδή το τελευταίο καλοκαίρι τους πριν το πανεπιστήμιο και τις υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής. Είναι η ιδανική καλοκαιρινή ταινία αν λατρεύετε τον Archie του Riverdale, κατά κόσμο KJ Apa.