Ταινίες στην τηλεόραση (26/5): Έρχεται το Baby Driver

Οι ταινίες στην τηλεόραση για την Τετάρτη (26/5) - Ξεχωρίζει το γεμάτο φρεσκάδα, δράση και έξυπνη υπόθεση «Baby Driver».

Ταινίες στην τηλεόραση (26/5): Έρχεται το Baby Driver

Baby Driver - Μega, 22.00 (2017)

Υπόθεση: Ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών (Ansel Elgort) αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Όταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του (Lily James), ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί και αποτινάξει από πάνω του την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε ένα σκληρό αφεντικό (Kevin Spacey), θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει την ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.

Βασίλισσα Βικτωρία: Τα Χρόνια της Νιότης - ΕΡΤ-2, 22.00 (2019)

Yπόθεση: Βρισκόμαστε στα 1837 και η Βικτώρια (Έμιλι Μπλαν) βρίσκεται στο επίκεντρο της βασιλικής διαμάχης για την εξουσία. Ο βασιλιάς Γουίλιαμ (Τζιμ Μπρόντμπεντ), που είναι θείος της, βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου και η Βικτώρια προορίζεται για διάδοχος του θρόνου. Ενώ όλοι προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά της, η μητέρα της, Δούκισσα του Κεντ (Μιράντα Ρίτσαρντσον), την κρατάει σε απόσταση από την Αυλή.

Παράλληλα, ο βασιλιάς Λεοπόλδος του Βελγίου (Τόμας Κρέτσμαν) και θείος της Βικτώρια πατρονάρει τον γοητευτικό ανιψιό του, Άλμπερτ (Ρούπερτ Φρεντ), να κερδίσει την καρδιά της. Όμως, η Βικτώρια και ο Άλμπερτ έχουν κουραστεί να δέχονται εντολές από τους άλλους. Και αφού η Βικτώρια γίνεται βασίλισσα της Αγγλίας, αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας ισχυρός δεσμός που θα οδηγήσει όχι μόνο στο γάμο και στην οικογένεια, αλλά και σε μια ουσιαστική σχέση ζωής.

Υπό το Μηδέν (The Frozen Ground) - Alpha, 23:00

Υπόθεση: Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Glenn Flothe, ενός ντετέκτιβ στην Αλάσκα, ο οποίος προσπαθεί να δώσει τέλος στη δράση του Ρόμπερτ Χάνσεν, ενός κατά συρροή δολοφόνου που τρομοκρατούσε τους δρόμους του Anchorage, για περισσότερα από 13 χρόνια απαγάγοντας νέες γυναίκες μεταξύ 17 και 21 ετών, τις οποίες στη συνέχεια έθαβε στις αχανείς εκτάσεις της Αλάσκας. 1983. Ο αστυνόμος Τζακ Χάλκομπ αναλαμβάνει να τερματίσει τη φονική πορεία του Ρόμπερτ Χάνσεν.
Τα πτώματα των γυναικών έχουν γίνει πολλά, και ο ντετέκτιβ το βλέπει προσωπικά κι εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό. Όταν η 17χρονη Σίντι πετυχαίνει να δραπετεύσει από τα νύχια του Χάνσεν, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να συλληφθεί ο μανιακός. Όμως, βρίσκεται και πάλι στη θέση να πολεμάει για τη ζωή της. Με μόνο αληθινό σύμμαχο τον Χάλκομπ, θα κάνει τα πάντα για να δει τον ψυχοπαθή στο ειδώλιο. Ο Ρόμπερτ Χάνσεν συνελήθη το 1984 για τη δολοφονία 17 γυναικών και καταδικάστηκε σε 461 χρόνια φυλάκιση.

Robocop 2 - OPEN, 23:10

Υπόθεση: Η συνέχεια των περιπετειών του Robocop μας βρίσκει για άλλη μια φορά στην DELTA CITY η οποία μαστίζεται από το έγκλημα. Μια απεργία της αστυνομίας έχει δώσει το πάτημα σε όλα τα καθάρματα της πόλης να βγουν από τα λαγούμια τους και να σπείρουν το χάος και την καταστροφή. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά, μιας και ανάμεσα στα αποβράσματα της κοινωνίας πλέον συναντάς και αρκετούς πολίτες από τους οποίους δεν θα περίμενες να προβούν σε τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές.

Αιτία για αυτή την στροφή προς το έγκλημα των πολιτών αποτελεί ένα καινούργιο συνθετικό ναρκωτικό που είναι γνωστό στην πιάτσα ως ‘Nuke’ και εξαιτίας της ικανότητας του να σου αλλάζει και να διογκώνει την διάθεση σου με τον τρόπο που θέλεις το καθιστά το πιο εθιστικό ναρκωτικό που έχει υπάρξει ποτέ. Ο Άλεξ Μέρφι πάντα πιστός στο καθήκον προσπαθεί σχεδόν μόνος του, παρέα πάντα και με την πιστή συνεργάτιδά του, να επαναφέρει τον νόμο και την τάξη στην πόλη του.