Nova, EPT, ANT1 και Mega, διεκδίκησαν το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο μεγάλος νικητής

Πού θα δούμε τους 64 αγώνες του Μουντιάλ του Κατάρ - Η μάχη που έδωσαν Nova, EPT, ANT1 και Mega.

Nova, EPT, ANT1 και Mega, διεκδίκησαν το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο μεγάλος νικητής

Στον ΑΝΤ1 κατέληξε το Μουντιάλ του 2022. Οι 64 αγώνες θα μοιραστούν στα 3 κανάλια του ομίλου (ΑΝΤ1, Μακεδονία, ΑΝΤ1+) σε μια πρωτιά για την ιδιωτική τηλεόραση. Μια πρωτιά επίσης είναι και η χειμερινή διεξαγωγή (Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2022) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την τηλεοπτική κάλυψη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον πλανήτη, διεκδίκησαν στην ελληνική αγορά οι Nova, EPT, ANT1 και Mega, που, μάλιστα, μπήκαν σε 2ο γύρο προσφορών.

Νέα μάχη Cosmote TV - NOVA. Ποιος πήρε το ιταλικό πρωτάθλημα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι η 22η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια και στο οποίο συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες των μελών της FIFA. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022, εξαιτίας της έντονης ζέστης που επικρατεί στη χώρα κατά τους θερινούς μήνες.

Γυμναστήρια για εμβολιασμένους - Τι γίνεται με τη μουσική στα καταστήματα εστίασης (vid)

Θα είναι το πρώτο κύπελλο που δεν θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο ή Ιούλιο και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα των 28 ημερών.

Επίσης, θα είναι το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στον αραβικό κόσμο κι το πρώτο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί σε μουσουλμανική χώρα. Θα είναι το δεύτερο παγκόσμιο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Ασία μετά την διοργάνωση του 2002 στην Νότια Κορέα και την Ιαπωνία.

Επιπλέον θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν 32 ομάδες καθώς στην επόμενη διοργάνωση το 2026 που θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά οι συμμετέχουσες ομάδες θα αυξηθούν στις 48. Οι τελευταίοι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου είναι η Γαλλία.

Πηγή: www.advertising.gr