Γυμναστήρια για εμβολιασμένους - Τι γίνεται με τη μουσική στα καταστήματα εστίασης (vid)

Έτσι θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια. Πότε καταργούνται τα ραντεβού στο λιανεμπόριο, πότε θα ακούσουμε μουσική στα καταστήματα εστίασης.

Γυμναστήρια για εμβολιασμένους - Τι γίνεται με τη μουσική στα καταστήματα εστίασης (vid)

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα ανοίξουν και άλλες οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες, όπως τα κτήματα όπου διοργανώνονται γάμοι και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και τα γυμναστήρια, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανακοινώσεις θα υπάρξουν και για τις εκθέσεις, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Eνδιάμεσες εκπτώσεις: Ανοιχτά την Κυριακή καταστήματα, σούπερ μάρκετ - Το ωράριο

Όπως τόνισε, έχει βγει το πρωτόκολλο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα γυμναστήρια, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και χρονοδιάγραμμα. Διευκρίνισε, δε, ότι σε κλειστούς χώρους γυμναστηρίων θα επιτραπεί πρώτα η εκγύμναση εμβολιασθέντων ακόμη και με τη μία δόση του εμβολίου.

Ως προς τα ραντεβού στο λιανεμπόριο, ανέφερε ότι ισχύει έως τις 14 Μαΐου. Παραδέχθηκε, δε, πως το ραντεβού δυσκολεύει τον καταναλωτή και ανέφερε ότι «πετύχαμε να πάρουμε την έγκριση να καταργηθεί από τις 15 Μαΐου και μετά».

Ερωτηθείς για τη μουσική στα καταστήματα εστίασης, είπε ότι από τις 15 Μαΐου, που ανοίγει και ο τουρισμός, «θα ήταν καλό να υπάρχει και η μουσική». Διευκρίνισε ωστόσο ότι αυτό θα συζητηθεί με τους γιατρούς και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ τόνισε πως έχει εξηγηθεί επαρκώς γιατί επί του παρόντος τα καταστήματα λειτουργούν χωρίς μουσική.