Ταινίες στην τηλεόραση (22/4): «Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη», «Το συμβάν», «John Wick»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (22/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (22/4): «Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη», «Το συμβάν», «John Wick»

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη». Στις αρχές του 18ου αιώνα, ο νεαρός επιθεωρητής Ίκαμποντ Κρέιν, πρωτοπόρος ερευνητικών τεχνικών όπως δακτυλικά αποτυπώματα και αυτοψίες, επισκέπτεται μια μικρή κωμόπολη για να διαλευκάνει μια σειρά από βίαιες δολοφονίες, στις οποίες όλα τα θύματα βρίσκονται αποκεφαλισμένα.

Έτος: 1999

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κριστίνα Ρίτσι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Μάικλ Γκάμπον, Μαρκ Πίκερινγκ, Τζέφρεϊ Τζόουνς, Κάσπερ Βαν Ντίεν, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Μάικλ Γκόου, Κρίστοφερ Γουόκεν.

Μίση ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 3». Ο John Wick σκοτώνει ένα σημαντικό μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου.

Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ίαν ΜακΣέιν, Χάλι Μπέρι

Δέκα λεπτά πριν τις 02:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Το συμβάν». Μια σειρά από ανεξήγητες ομαδικές αυτοκτονίες, με αφετηρία τους το Σέντραλ Παρκ, φέρνει την ανθρωπότητα στο χείλος της καταστροφής.

Ο καθηγητής φυσικής, Έλιοτ Μουρ, μαζί με τη γυναίκα του και την μικρή κόρη ενός φίλου του, καταφεύγουν στην εξοχή στην προσπάθειά τους να σωθούν, ενώ παράλληλα προσπαθεί να λύσει τον γρίφο αυτού του πρωτοφανούς και φρικιαστικού φαινομένου. Όπως όλα δείχνουν, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο εχθρό, που δεν ξέρουν πώς να τον σταματήσουν.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ζόι Ντεσανέλ, Τζον Λεκουιζάμο, Άσλιν Σάντσεζ, Μπέτυ Μπάκλεϋ, Σπένσερ Μπρέσλιν