Ταινίες στην τηλεόραση (17/4): Η κυρία του κυρίου, Underworld, Όρια αντοχής

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (17/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (17/4): Η κυρία του κυρίου, Underworld, Όρια αντοχής

Στις 20:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η κυρία του κυρίου». Η Εύα είναι η πιστή και υπάκουη σύζυγος του Μηνά, ενός ευσυνείδητου και έντιμου υπαλλήλου, υπεύθυνου για τις προμήθειες της ανώνυμης εταιρίας Πυρσός, τις οποίες κάνει με γνώμονα τον πιο συμφέροντα γι' αυτήν τρόπο.

Η Εύα ασπάζεται τις αρχές του άνδρα της, αλλά ζηλεύει και μερικές άλλες κυρίες με γούνες και διαμαντικά. Κάποια μέρα την πλησιάζει ο επιθεωρητής Κοσμάς Σταματίου, προϊστάμενος του άντρα της και την πείθει, με το αζημίωτο φυσικά, να υποδείξει στον Μηνά έναν προμηθευτή.

Στο κόλπο μπαίνει και ο Θεοφάνης, διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας και πίσω από την πλάτη του Μηνά, όλοι παίρνουν τις μίζες τους, μέχρι που εκείνος ανακαλύπτει τις κομπίνες και κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του, με πρώτο και καλύτερο τον μπερμπάντη γαμπρό του Φίλιππο που απατούσε τη γυναίκα του Αγγέλα, στην αρχή με την ταμία του Λίτσα και μετά με την πεταχτούλα Νιόβη.

Έτος: 1962

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Καίτη Πάνου, Βασίλης Ανδρονίδης, Χρήστος Τσαγανέας

Στις 23:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Underworld». Η Σελίν, θηλυκό βαμπίρ και ανελέητος κυνηγός λυκανθρώπων, σώζει τον Μάικλ από επίθεση των τελευταίων, αναρωτιέται γιατί ένας θνητός είναι τόσο σπουδαίος για τη φυλή των Λύκων και υποψιάζεται ότι κάποιοι ανάμεσα στους κόλπους των βρικολάκων έχουν προδώσει τον αγώνα κατά των αιώνιων εχθρών τους.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν

Παίζουν: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Σκοτ Σπίντμαν, Σέιν Μπρόλιν, Μάικλ Σιν

Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Όρια αντοχής». Μια τραγωδία χωρίζει τις μοίρες δύο αδελφών. Σε ένα ορειβατικό ατύχημα, ο Πίτερ Γκάρετ παίρνει την μοιραία απόφαση να κόψει το σκοινί που συγκρατεί τον πατέρα του, προκειμένου να σώσει την ζωή της αδελφής του Άννι, αλλά και της δικής του. Εκείνος δεν μπορεί να ξεχάσει. Εκείνη δεν μπορεί να τον συγχωρέσει.

Ο πόνος απομακρύνει τα δύο αδέλφια. Ο Πίτερ αφιερώνεται στην γοητεία της άγριας φύσης ως φωτογράφος, ενώ η Άννι συνεχίζει με επιτυχία το όνειρο του πατέρα τους και επιδιώκει να βρεθεί στην κορυφή του ψηλότερου βουνού.

Τώρα, παγιδευμένη σε υψόμετρο 26.000 ποδών, δεν ελπίζει σε βοήθεια και βλέπει τους πάγους γύρω της σαν τον επικείμενο τάφο της. Ο Πίτερ θα είναι η μοναδική της σωτηρία, εάν μπορέσει να σκαρφαλώσει στην Κ2, την πιο επικίνδυνη βουνοκορφή του κόσμου.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ

Παίζουν: Κρις Ο'Ντόνελ, Ρόμπιν ΤάνεϊΜπιλ Πάξτον, Σκοτ Γκλεν, Ιζαμπέλα Σκορούπκο.