Ταινίες στην τηλεόραση (16/4): «Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν», «Ο φρουρός των συνόρων», «300»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (16/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (16/4): «Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν», «Ο φρουρός των συνόρων», «300»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν». Η Βίβιεν και η Κλόε, δύο πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά αχώριστες ξαδέρφες, καλούνται να μοιραστούν το γραφικό ζαχαροπλαστείο που τους άφησε ως κληρονομιά η θεία τους.

Τηλεθέαση: Κερδισμένη Κοσιώνη, επιστροφή Σρόιτερ, ξεχώρισε η Παρασκευοπούλου, προσγειώθηκε η Τζίμα

Έτος: 2017

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκουστάβο Ρον

Παίζουν: Έιμι Τιγκάρντεν, Κρίστα Ροντρίγκεζ, Γκρίφιν Νιούμαν.

Στις 22:50 το Mega θα δείξει την ταινία «Ο φρουρός των συνόρων». Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι ένας πρώην αστυνομικός, ο Τζακ Ρομπιντό, που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων του Μεξικό.

Ένα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών σχεδιάζει να περάσει από τα σύνορα ένα φορτίο ηρωίνης αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Τζακ είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τη σκοτεινή αυτή επιχείρηση.

Για αυτόν είναι προσωπική υπόθεση καθώς η κόρη του έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση. Μόνος εναντίον όλων θα αντιμετωπίσει αποστολές αυτοκτονίας, σαδιστικά βασανιστήρια και διεφθαρμένους αξιωματούχους.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ισαάκ Φλορεντίν

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Σκοτ Άτκινς, Γκάτι Μακντόναλντ, Αντρέ Μπερνάρντ

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας». Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φράνκ Μίλερ με τίτλο «Ξέρξης» και εμπνευσμένο από την παγκόσμια επιτυχία «300», το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας εκτυλίσσεται αυτή τη φορά στη θάλασσα.

Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες σε μια επική μάχη, που καθόρισε την ιστορία του Δυτικού κόσμου.

Στη ταινία «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας», συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του «Θεού Βασιλιά» Ξέρξη και της Αρτεμισίας, της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νόαμ Μουρό

Παίζουν: Σάλιβαν Στέιπλτον, Έυα Γκριν, Λένα Χίντλεϊ, Ροντρίγκο Σαντόρο