Ταινίες στην τηλεόραση (15/4): «Στο τέλος του δρόμου», «Αγάπη σαν ναρκωτικό», «Ο πεζοναύτης»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (15/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/4): «Στο τέλος του δρόμου», «Αγάπη σαν ναρκωτικό», «Ο πεζοναύτης»

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Στο τέλος του δρόμου». O Λουκ είναι μοτοσικλετιστής κασκαντέρ και βγάζει το μεροκάματό του στο θρυλικό "γύρο του θανάτου", ενός περιοδεύοντας λούνα παρκ. Στο πέρασμά του από τη Νέα Υόρκη, ξαναβρίσκει τη χαμένη του αγάπη και μαθαίνει ότι έχει αποκτήσει μαζί της ένα γιο.

Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους και να γίνει ο ιδανικός πατέρας, ο πατέρας, που ο ίδιος δεν είχε ποτέ στο πλευρό του.

Όμως ο νέος εργοδότης του τον μπλέκει σε μία σειρά από ληστείες σε τράπεζες και ο Λουκ μπαίνει στο στόχαστρο του Έιβερι, ενός φιλόδοξου αστυνομικού. Η αντιπαράθεση των δύο αντρών θα έχει συγκλονιστικές συνέπειες και για τους δύο.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 131 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σιάνφρανς

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντεζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέι Λιότα

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Αγάπη σαν ναρκωτικό». Ο Τζέιμι Ράνταλ είναι ένας καταφερτζής γοητευτικός πωλητής φαρμακευτικών προϊόντων.

Η Μάγκι είναι μια δυναμική γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, η οποία πάσχει από Πάρκινσον. Οι δυο τους, αν και αταίριαστοι, θα ξεκινήσουν μια περιπετειώδη ερωτική σχέση.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζούικ

Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χαθαγουέι, Όλιβερ Πλατ

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Ο πεζοναύτης». Ένας πεζοναύτης επιστρέφει στο σπίτι του από τον πόλεμο στο Ιράκ. Εκεί όμως θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη συμμορία.

Τώρα που τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, ο Τζον πρέπει να περάσει μέσα από φλεγόμενα βενζινάδικα, ξέφρενες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και σαδιστικά βασανιστήρια για να σώσει τη γυναίκα του.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Μπονίτο

Παίζουν: Τζον Σένα, Κέλι Κάρλσον, Ρόμπερτ Πάτρικ, Άντονι Ρέι Πάρκερ.