Ταινίες στην τηλεόραση (9/4): «I robot», «Χορεύετε;», «Η αποπλάνηση ενός ξένου»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (9/4).

Ταινίες στην τηλεόραση (9/4): «I robot», «Χορεύετε;», «Η αποπλάνηση ενός ξένου»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Χορεύετε;». Ο Τζον Κλάρκ τα έχει όλα: είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος, παντρεμένος με τη γοητευτική Μπέβερλι και πατέρας δύο κοριτσιών στην εφηβεία. Κι όμως κάτι λείπει από τη ζωή του.

Κάθε βράδυ, γυρνώντας από τη δουλειά, βλέπει μια όμορφη κοπέλα να κοιτάζει έξω από το παράθυρο μιας σχολής χορού. Μαγεμένος από το βλέμμα της αποφασίζει να γραφτεί κρυφά στη σχολή χορού.

Η εντυπωσιακή Παουλίνα, η νεαρή και ταλαντούχα δασκάλα, θα του μάθει τα βήματα και αυτός θα ερωτευθεί… το χορό! Η γυναίκα του όμως υποψιάζεται πως οι ώρες απουσίας του Τζον από το σπίτι οφείλονται σε κάποια εξωσυζυγική σχέση και έτσι καταφεύγει σε ιδιωτικό ντετέκτιβ.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ

Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζένιφερ Λόπεζ, Σούζαν Σαράντον

Στις 23:20 το Star θα δείξει την ταινία «Ι robot». Βρισκόμαστε στο 2035 και η εταιρία USR έχει κυριαρχήσει στην αγορά των ρομπότ ως η κατασκευάστρια εταιρία του NS-5, του δημοφιλέστερου και πιο εξελιγμένου μοντέλου.

Η αυτοκτονία ενός κορυφαίου επιστήμονα της USR κινεί τις υποψίες του ντετέκτιβ Σπούνερ και σιγά - σιγά ξετυλίγεται το νήμα μιας φοβερής συνομωσίας, στην οποία εμπλέκονται άνθρωποι, ρομπότ και μεγάλα συμφέροντα.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μπρίτζετ Μόιναχαν, Άλαν Τούντικ, Μπρους Γκρίνγουντ

Τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Η αποπλάνηση ενός ξένου». Η βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι (“Ο χορός των τεράτων”) και ο πολυβραβευμένος Μπρους Γουίλις (“Πολύ σκληρός για να πεθάνει”, “Τα δάκρυα του ήλιου”) πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ μυστηρίου που θα σας καθηλώσει.

Όταν η ρεπόρτερ Ροβένα Πράις μαθαίνει ότι ο φόνος της φίλης της σχετίζεται με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρίας Χάρισον Χιλ, αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια για να βρει την αλήθεια. Προσλαμβάνεται λοιπόν στην εταιρία του Χιλ και από την άλλη φλερτάρει μαζί του στο διαδίκτυο, περικυκλώνοντάς τον από παντού.

Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το παιχνίδι ταυτοτήτων. Όσο πιο πολύ αγγίζει την αλήθεια, βλέπει τι μπορεί να κάνει κανείς για να την κρύψει.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 86 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Μπρους Γουίλις, Τζιοβάνι Ριμπίζι.