Ταινίες στην τηλεόραση (30/3): Κατάσκοπος κατά τύχη, Απόδραση στον αέρα, Dredd

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (30/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (30/3): Κατάσκοπος κατά τύχη, Απόδραση στον αέρα, Dredd

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Κατάσκοπος κατά τύχη». Ο Μπεκ είναι ένας ήσυχος, συνηθισμένος πωλητής, με μια συνηθισμένη καθημερινότητα. Όταν όμως κάποια στιγμή καταφέρνει τυχαία να αποτρέψει μια απόπειρα ληστείας, ο άσημος πωλητής γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη ήρωας, και όλα τα φώτα στρέφονται πάνω του.

Ύστερα από αυτή την απρόσμενη επιτυχία, ο Μπεκ πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή να πάει στην Τουρκία, για να αναζητήσει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Εκεί όμως μπλέκεται σε μια υπόθεση απάτης και κατασκοπείας, που θα του δώσει την ευκαιρία να ξετυλίξει για άλλη μια φορά το ταλέντο του στην κατασκοπεία και τις πολεμικές τέχνες.

Τελικά όμως δε θα γλιτώσει το ερώτημα, ποιος είναι τελικά και πώς πρέπει να συστήνεται: ένας απλός πωλητής ή ένας ταλαντούχος πράκτορας;

Έτος: 2001

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τέντι Τσαν

Παίζουν: Τσάκι Τσαν, Έρικ Τσανγκ, Βίβιαν Χσου, Σκοτ Άντκινς

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Απόδραση στον αέρα». Μετά την οκτάχρονη φυλάκισή του, ο Κάμερον Πο, αξιωματικός του Αμερικανικού στρατού, ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί. Τόσα χρόνια μετά, δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο γιο του και τη γυναίκα του. Αυτήν, άλλωστε, ήθελε τότε να προστατέψει, όταν σκότωσε τον μεθυσμένο άγνωστο, που της επιτέθηκε.

Αυτήν τώρα ανυπομονεί να ξαναδεί, μαζί με τον γιο του, που γεννήθηκε, όσο αυτός εξέτιε την ποινή του. Όμως, στο αεροπλάνο που επιβιβάζεται, βρίσκονται κάποιοι επικίνδυνοι κατάδικοι, που προορίζονται για μεταφορά σε φυλακή υψίστης ασφάλειας.

Όταν κάποια στιγμή, παίρνουν τον έλεγχο του αεροπλάνου με αρχηγό τους τον Σάιρους The Virus, προκειμένου να διαφύγουν στο εξωτερικό, ο Κάμερον δεν έχει σκοπό να μείνει απαθής. Για άλλη μια φορά, θα ξαναπάρει το νόμο στα χέρια του για να τους εμποδίσει. Είναι όμως έτοιμος να υποστεί για άλλη μια φορά τις συνέπειες;

Έτος: 1994

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζον Κιούζακ, Τζον Μάλκοβιτς, Ντάνι Τρέγιο, Βιν Ρέιμς, Τρίσια Πόε, Μόνικα Πότερ

Μία ώρα μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Dredd». Σε ένα δυστοπικό μέλλον η Γη έχει βυθιστεί στο απόλυτο χάος και όλοι οι άνθρωποι μένουν σε μεγάλες πόλεις.

Το έγκλημα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που το παλιό νομικό σύστημα καταρρέει και στη θέση του εφαρμόζεται ένα νέο, πολύ σκληρό, όπου ο δικαστής συγκεντρώνει εκτός από τη δικαστική εξουσία, την αστυνομική και την εκτελεστική. Ο πιο σκληρός δικαστής είναι ο Ντρεντ.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πιτ Τράβις

Παίζουν: Καρλ Ούρμπαν, Λένα Χίντεϊ, Ολίβια Θέρλμπι