«La Casa De Papel»: Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος (vid)

Με αγωνία αναμένουν οι φαν του «La Casa De Papel» τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο της διάσημης ισπανικής σειράς που έρχεται σε λίγους μήνες στο Νetflix.

«La Casa De Papel»: Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος (vid)

Το πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς «La Casa De Papel» έρχεται σε… λίγους μήνες στο Netflix και η αγωνία των φαν χτυπάει κόκκινο.

«Μας πήρε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι να σκεφτούμε πώς να διαλύσουμε την ομάδα. Πώς να βάλουμε ένα στοπ στην ιστορία του Καθηγητή. Πώς να χειριστούμε καταστάσεις που είναι μη αναστρέψιμες για πολλούς ήρωες. Το αποτέλεσμα είναι η πέμπτη σεζόν της "Τέλειας Ληστείας"», ανέφερε αρχικά ο showrunner Άλεξ Πίνα.

Ο πέμπτος κύκλος θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες και αυτή την εποχή βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Express», ο δημιουργός του «La Casa De Papel» δήλωσε ότι η τελευταία σεζόν δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν» πρόσθεσε.

O τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς ισπανικής σειράς του Netflix έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα πριν από περίπου έναν χρόνο. Για όσους δεν γνωρίζουν, το βραβευμένο με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς ισπανικό δημιούργημα -που έγινε βασικός μοχλός στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας streaming στη διεθνή αγορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 για την τρίτη σεζόν του- αφορά μια επαναστατική ληστεία σε πολλές πράξεις με εγκέφαλο τον μυστηριώδη Καθηγητή (Professor).

Ο Καθηγητής, ένας ιδιοφυής άντρας με συντηρητική περιβολή αλλά καρδιά επαναστάτη, οργανώνει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ εκπονώντας το «Σχέδιο Τσερνόμπιλ» με οκτώ αρχιληστές, όλοι τους διαφορετικοί άνθρωποι, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Ο στόχος των εκλεκτών με τα ψευδώνυμα «Τόκιο», «Ναϊρόμπι», «Ρίο», «Βερολίνο», «Ελσίνκι», «Όσλο», «Ντένβερ» και «Μόσχα» είναι να διαφύγουν αλώβητοι αφού μπουν στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης και τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Προκειμένου να το πετύχουν χρειάζονται έντεκα ημέρες απομόνωσης, κατά τις οποίες θα πρέπει να χειριστούν 67 ομήρους καθώς και τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Το ερώτημα όμως είναι αν μια ληστεία τόσου υψηλού ρίσκου μπορεί να κρατήσει αυτούς τους επαναστάτες-ληστές δεμένους στον κοινό στόχο τους, καθώς προσωπικά προβλήματα, αμαρτίες και διεκδικήσεις δοκιμάζουν τις αντοχές όλων.

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς οι ανυπότακτοι ληστές προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τη «Ναϊρόμπι» μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική αστυνομία, ενώ ο Καθηγητής προσπάθησε να σώσει τη Ρακέλ, η οποία είχε συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της Τράπεζας της Ισπανίας, κατάφερε να απελευθερωθεί δυσκολεύοντας το έργο της συμμορίας και ο «Berlin» που νομίζαμε για νεκρό... αναστήθηκε.

Πηγή: ethnos.gr