Ταινίες στην τηλεόραση (28/3): Κάτι κουρασμένα παλικάρια, Απρόσκλητος επισκέπτης, Ημέρα ανεξαρτησίας

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (28/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (28/3): Κάτι κουρασμένα παλικάρια, Απρόσκλητος επισκέπτης, Ημέρα ανεξαρτησίας

Στις 21:00 o Alpha θα προβάλει την ταινία «Ημέρα ανεξαρτησίας». Λίγες μέρες πριν την 4η Ιουλίου, η ανθρωπότητα διαπιστώνει ότι τελικά δεν είναι μόνη της μέσα στο σύμπαν.

Όταν όμως γίνει ξεκάθαρο ότι το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που εμφανίστηκε πρόσφατα, έχει εχθρικές διαθέσεις, κάποιοι θα αναλάβουν να απαντήσουν απέναντι στην υψηλή τεχνολογία με το μόνο όπλο που μπορούν να προτάξουν οι άνθρωποι: το ένστικτο της επιβίωσης.

Έτος: 1996

Διάρκεια: 145 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μπιλ Πούλμαν, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μαίρη ΜακΝτόνελ κ.α.

Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την ταινία «Απρόσκλητος επισκέπτης». Οι Tζέισον Στείθαμ (“The Expendables 2”) και Τζέιμς Φράνκο (“127 ώρες”) πρωταγωνιστούν σε αυτή την ταινία δράσης, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο θρύλος των περιπετειών Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ένας πρώην αστυνομικός της Αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών μετακομίζει σε μια ήσυχη γειτονιά, για να κάνει μια καινούρια αρχή με την οικογένειά του. Εκεί όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έμπορο ναρκωτικών και αναπόφευκτα πλέον θα πρέπει να αναλάβει την επιβολή της τάξης.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Φλέντερ

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουινόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Κάτι κουρασμένα παλικάρια». Ο Ντίνος, ένας καλοστεκούμενος πενηντάρης, ζει με την αδελφή του Ιωάννα και ακούει «χλιμιντρίσματα» κάθε φορά, που βλέπει μια όμορφη κοπέλα.

Όταν γνωρίζει την 20χρονη Κορίνα και τη μητέρα της, δύο απατεώνισσες, που «μαδούν» πλούσιους μεσήλικες, ξετρελαίνεται με την Κορίνα και αυτή παριστάνει την ερωτευμένη μαζί του.

Η Ρίτα, η γραμματέας του, που είναι χρόνια αρραβωνιασμένη μαζί του, με τη βοήθεια του γιατρού του, Σπύρου, και του απολυμένου υπαλλήλου του, κάνουν τον νεάζοντα Ντίνο να καταλάβει που έχει μπλέξει και να βάλει μυαλό.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νόρα Βαλσάμη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μπέτυ Αρβανίτη, Χρόνης Εξαρχάκος