Ταινίες στην τηλεόραση (26/3): The transporter, Spiderman, O πόλεμος των κόσμων

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (26/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (26/3): The transporter, Spiderman, O πόλεμος των κόσμων

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ταινία κινούμενων σχεδίων «Spiderman: Μέσα στο αραχνό σύμπαν». Ο Μάιλς είναι ένας έφηβος με Αφροαμερικανό πατέρα και Πορτορικανή μητέρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσαρμοστεί σε ένα νέο ιδιωτικό σχολείο.

Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν ένα βραδύ τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη, δίνοντας του τις υπερδυνάμεις του Spiderman. Πριν ακόμα συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί μια μάχη μεταξύ του πραγματικού Spiederman και του Κίνγκ­πιν, ενεργοποιεί μια πύλη εισόδου παράλληλων διαστάσεων, απειλώντας τη συνοχή του κόσμου. Ποια θα είναι η «μοίρα» του Μάιλς σε ένα νέο αραχνό – σύμπαν;

Οι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλλερ, δημιουργοί των «The Lego Movie» και «21 Jump Street», ενώνουν τα μοναδικά τους ταλέντα για το όραμα ενός διαφορετικού σύμπαντος του SpiderMan.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 107 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Ράμσεϊ, Μπομπ Περσιτσέτι, Ρόντνεϊ Ρόθμαν

Με τις φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Φοίβου Ριμένα, Αφροδίτης Αντωνάκη, Φώτη Πετρίδη, Νέστωρα Κοψιδά, Λίλας Μπακλέση, Διονύση Μακρή, Κώστα Κουνέλα.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Ο πόλεμος των χωρών». Η Γη δέχεται ξαφνική επίθεση εξωγήινων, που χρησιμοποιούν τεράστιες τρίποδες πολεμικές μηχανές, καταστρέφοντας πόλεις και ανθρώπους στο διάβα τους.

Ο Ρέι, εργάτης σε αποβάθρα του Νιου Τζέρσι, προσπαθεί να διαφύγει μαζί με την 6χρονη κόρη του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος θέλει να πολεμήσει τους ακαταμάχητους εξωγήινους. Θα βρει καταφύγιο στο υπόγειο ενός άλλου διασωθέντα, ο οποίος, όμως έχει κυριευτεί από πολεμικό ντελίριο εναντίον των εισβολέων, κάτι καθόλου βολικό για την επιβίωσή τους.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τιμ Ρόμπινς, Μιράντα Ότο, Ντακότα Φάνινγκ

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «The transporter refueled». Όχι ονόματα, όχι ερωτήσεις και όχι διαπραγματεύσεις στην τιμή: ο Transporter είναι ο καλύτερος οδηγός για κάθε βρωμοδουλειά.

Ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με αυτόν της Άννας, αρχηγού μιας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία αποφασίζει ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να καθαρίσει μία ομάδα Ρώσων έμπορων λευκής σαρκός.

Για να είναι σίγουρη πως θα συνεργαστεί, κρατάει όμηρο τον πατέρα του. Τώρα, η εκδίκηση είναι μονόδρομος.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 96 λεπτά

Παίζουν: Ρέι Στίβενσον, Έντ Σκράιν, Γκαμπριέλα Ράιτ, Ραντιβόζ Μπούκβιτς

Σκηνοθεσία: Καμίλ Ντελαμάρ