Ταινίες στην τηλεόραση (19/3): Kωδικό όνομα uncle, SWAT 2, Οι τρεις σωματοφύλακες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (19/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (19/3): Kωδικό όνομα uncle, SWAT 2, Οι τρεις σωματοφύλακες

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οι τρεις σωματοφύλακες». Ο θρόνος της Γαλλίας κινδυνεύει από τα μοχθηρά σχέδια τριών ανθρώπων. Ο πανίσχυρος καρδινάλιος Ρισελιέ, η Μιλαίδη Ντε Γουίντερ, η πιο φονική γυναίκα του κόσμου και ο Δούκας του Μπάκιγχαμ συναπαρτίζουν μία τριάδα στην οποία κανένας δε θα μπορούσε να ορθώσει ανάστημα.

Ή, τουλάχιστον, σχεδόν κανένας. Γιατί υπάρχει και άλλη μία τριάδα, οι θρυλικοί τρεις σωματοφύλακες, που δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Ο Αραμις, ο Αθος και ο Πόρθος όμως χρειάζονται νέο αίμα στην παρέα. Το οποίο και βρίσκουν στο πρόσωπο του νεαρού αλλά πολλά υποσχόμενου Ντ Αρτανιάν.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον

Παίζουν: Μίλα Γιόβοβιτς, Λόγκαν Λέρμαν, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφ Βαλτς

Στις 23:00 το Mega θα δείξει την ταινία «SWAT 2». Ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής του Λος Άντζελες, αστυνόμος Πολ Κάτλερ, πηγαίνει στο Ντιτρόιτ σε ειδική αποστολή, αφού πρέπει να εκπαιδεύσει την επίλεκτη ομάδα δράσης SWAT στη διάσωση ομήρων.

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής, ένας όμηρος χάνει τη ζωή του και ένας εξειδικευμένος κυβερνητικός πράκτορας, φίλος του θύματος, αποδεικνύεται μανιακός δολοφόνος, που θέλει να πάρει εκδίκηση, εξολοθρεύοντας τον Κάτλερ και την ομάδα του.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπένι Μπουμ

Παίζουν: Γκάμπριελ Μαχτ, Ρόμπερτ Πάτρικ, Κάρλυ Πόουπ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Κωδικό όνομα uncle». Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, η ταινία «Κωδικό Όνομα: U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB.

Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας.

Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Παίζουν: Χιού Γκραντ, Τζάρεντ Χάρις, Αλίσια Βικάντερ, Χένρι Καβίλ, Άρμι Χάμερ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Λούκα Καλβάνι