UEFA Europa League: Άρσεναλ - Ολυμπιακός από τις 18:00 - Κανάλια και ώρες για όλα τα ματς

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και τα κανάλια και οι ώρες μετάδοσης των οκτώ αγώνων. Τηλεοπτικός οδηγός για όλες τις αναμετρήσεις του UEFA Europa League.

UEFA Europa League: Άρσεναλ - Ολυμπιακός από τις 18:00 - Κανάλια και ώρες για όλα τα ματς

Όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «16» ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Το UEFA Europa League επιστρέφει την Πέμπτη 18/3, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και τους υπόλοιπους 7 επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «16». Εκτός από την αγωνιστική δράση, το πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει ειδικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ από όλα τα ματς της ημέρας.

Την Πέμπτη 18/3, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Emirates Stadium για τον αγώνα ρεβάνς με την Άρσεναλ με στόχο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πριν τη μεγάλη αναμέτρηση οι τηλεθεατές θα συντονιστούν με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (18.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Στις 19.55 (COSMOTE SPORT 2HD 2HD & COSMOTE SPORT 4K) θα δοθεί η σέντρα για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη. Μετά το τέλος του ματς θα ακολουθήσει το postgame show (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) με τον Αντρέα Παλομπαρίνι και καλεσμένο τον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού Πέτρο Μίχο.

Στις 00.00 το «UEFA Europa League Show» (COSMOTE SPORT 1HD) θα επιστρέψει για τη σύνοψη της βραδιάς. Μέσα από την εκπομπή οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν την ψηφιακή ανάλυση του παιχνιδιού Άρσεναλ-Ολυμπιακός, highlights και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της ημέρας, καθώς και τις αντιδράσεις των ομάδων στα social media.

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» (19.55 & 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών με live ενημέρωση και για τα 8 ματς της φάσης των «16» του UEFA Europa League.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 18/3:

  • 19:55 COSMOTE SPORT 5 HD Μόλντε – Γρανάδα
  • 19:55 COSMOTE SPORT 4 HD Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρόμα
  • 19:55 COSMOTE SPORT 3 HD Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Τότεναμ
  • 19:55 COSMOTE SPORT 2 HD Άρσεναλ – Ολυμπιακός
  • 22:00 COSMOTE SPORT 9 HD Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Κίεβου
  • 22:00 COSMOTE SPORT 8 HD Ρέιντζερς – Σλάβια Πράγας
  • 22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Γιουνγκ Μπόις – Άγιαξ
  • 22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ