Ταινίες στην τηλεόραση (12/3): Κάποτε στην Καλιφόρνια, Υποψήφιος μάγος, Μια ζωή την έχουμε

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (12/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (12/3): Κάποτε στην Καλιφόρνια, Υποψήφιος μάγος, Μια ζωή την έχουμε

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Μια ζωή την έχουμε». Ο Κλέων, ταμίας σε κάποια τράπεζα, κάνει αιματηρές οικονομίες. Παρόλο που από τα χέρια του περνούν καθημερινά εκατομμύρια, αυτός προσέχει ακόμα και πόσα τσιγάρα θα καπνίσει. Επιπλέον έχει πάνω από το κεφάλι του τον διευθυντή του, ο οποίος τον προσβάλλει συνεχώς, και μάλιστα μπροστά σε όλους.

Ένας άλλος κρυφός καημός του είναι ο ξαφνικός και κεραυνοβόλος έρωτας για την φιλενάδα του διευθυντή του, την Μπιμπή. Κάποια μέρα, κάνοντας ταμείο, βρίσκει περίσσευμα περισσότερο από ένα εκατομμύριο.

Μετά από ολονύχτια πάλη με την συνείδησή του, αποφασίζει να αναφέρει το γεγονός στον διευθυντή του. Εκείνος όμως τον ειρωνεύεται μπροστά στην Μπιμπή και δεν τον αφήνει ούτε να μιλήσει. Και ο Κλέων παίρνει την μεγάλη απόφαση: θα κρατήσει το ποσό, θα φύγει από την τράπεζα και θα κάνει φιλενάδα του την Μπιμπή.

Έτος: 1958

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας

Παίζουν: Δημήτρης Χορν, Υβόν Σανσόν, Βασίλης Αυλωνίτης, Χρήστος Τσαγανέας, Περικλής Χριστοφορίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Κούλης Στολίγκας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Τζόλυ Γαρμπή

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Υποψήφιος μάγος». Ο Μπαλτάζαρ Μπλέικ (Νίκολας Κέιτζ) φρουρεί για πάνω από χίλια χρόνια τον κόσμο από τις σκοτεινές δυνάμεις, ψάχνοντας ταυτόχρονα για τον προικισμένο κληρονόμο του.

Μπροστά του όμως θα βρεθεί ο αδέξιος μαθητευόμενος μάγος Ντέιβ Στάτλερ που θα απελευθερώσει άθελά του τον αδίστακτο Χόρβαθ, πυροδοτώντας ταυτόχρονα την τελική μάχη ανάμεσα στους δυο άσπονδους εχθρούς.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 110 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Ταρτελτάουμπ

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζέι Μπαρουσέλ, Άλφρεντ Μολίνα, Τερέζα Πάλμερ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Κάποτε στην Καλιφόρνια». O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει.

Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και ο Στιβ μας αποδεικνύει μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να επανασυνδεθεί μαζί του.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 86 λεπτά

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζον Γκούντμαν, Τζέισον Μομόα, Φάμκε Γιάνσεν

Σκηνοθεσία: Μαρκ Κάλεν