Ολυμπιακός - Άρσεναλ από τις 18:00: Κανάλι, ώρα και η σύνδεση με το Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός - Άρσεναλ το ματς του Europa League με το ελληνικό ενδιαφέρον - Το κανάλι, η ώρα μετάδοσης του αγώνα, η σύνδεση με το Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της ημέρας.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ από τις 18:00: Κανάλι, ώρα και η σύνδεση με το Καραϊσκάκη

Η φάση των «16» του UEFA Europa League ξεκινά την Πέμπτη 11/3, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Το ελληνικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Ενόψει του κρίσιμου ματς των «ερυθρόλευκων», η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη, με ειδικές εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις με το «Γ. Καραϊσκάκης».

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18.00 (COSMOTE SPORT 1HD) με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Μία ώρα πριν το ματς του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί ζωντανά από το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το pregame show (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube) με τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» Πέτρος Μίχος, ο οποίος θα σχολιάσει το μεγάλο ματς.

Στις 22.00 θα δοθεί η σέντρα για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 2HD). Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα το «UEFA Europa League Show» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) θα επιστρέψει με όλο το ρεπορτάζ, τα highlights και την ψηφιακή ανάλυση του ματς. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο του Ολυμπιακού, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, επίσης, αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της μεγάλης βραδιάς.

Μέσα από την εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν πλήρη και ζωντανή ενημέρωση και από τις 8 αναμετρήσεις της ημέρας.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα μεταδόσεων της ημέρας

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων UEFA Europa League της ημέρας:

19.55: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίλαν - COSMOTE SPORT 3HD, COSMOTE SPORT 4K
19.55: Άγιαξ-Γιάνγκ Μπόις - COSMOTE SPORT 4HD
19.55: Σλάβια Πράγας-Ρέιντζερς - COSMOTE SPORT 5HD
19.55: Ντινάμο Κιέβου-Βιγιαρεάλ - COSMOTE SPORT 9HD

22.00: Ολυμπιακός-Άρσεναλ - COSMOTE SPORT 2HD
22.00: Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ - COSMOTE SPORT 3HD
22.00: Τότεναμ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ - COSMOTE SPORT 7HD
22.00: Γρανάδα-Μόλντε - COSMOTE SPORT 8HD