Στην υγειά μας - Σπίτι με το MEGA - Στα τραγούδια λέμε ναι: Ρεμπέτικα, Καρράς, Μακρόπουλος, Σούκας

Ρεμπέτικα, Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Τάκη Σούκα θα δούμε στις μουσικές εκπομπές, Στην υγειά μας ρε παιδιά - Σπίτι με το MEGA - Στα τραγούδια λέμε ναι, το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Στην υγειά μας - Σπίτι με το MEGA - Στα τραγούδια λέμε ναι: Ρεμπέτικα, Καρράς, Μακρόπουλος, Σούκας

Σαββατόβραδο και οι μουσικές εκπομπές, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», «Σπίτι με το MEGA» και «Στα τραγούδια λέμε ναι», θα μας διασκεδάσουν με ρεμπέτικα, Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Τάκη Σούκα.

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στον ρεμπέτικο

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο αγαπημένο ρεμπέτικο τραγούδι παρουσιάζει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτό το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στη συνδρομητική ΑΝΤ1 - Mega απέναντι σε Cosmote - Nova. Έρχονται Megaflix και SuperLeague TV

Τα κορυφαία τραγούδια του είδους ερμηνεύουν δημιουργώντας μία μοναδική, παρεΐστικη ατμόσφαιρα οι: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη, Μόρφω Τσαϊρέλη, Ειρήνη Τουμπάκη, Ιουλία Καραπατάκη, Βασίλης Προδρόμου και οι Θοδωρής και Αντώνης Ξηντάρης.

Μαζί τους σε αυτό το μοναδικό αφιέρωμα με αυθεντικά και αξεπέραστα ρεμπέτικα τραγούδια, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν οι: Κωστής Γεωργίου, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος και Σάρα Τοσκάνο.

Δείτε το τρέιλερ:

Ταινίες στην τηλεόραση (6/3): Captain Marvel, Ο Πιτ και ο δράκος του, Αλλάζουμε;

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: Με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο

Το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21:00 το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» υποδέχεται τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο. H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στο MEGA.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και αξεπέραστες ερμηνείες. Σε αυτή τη μουσική γιορτή που ταξίδεψε το ελληνικό τραγούδι σε όλο τον κόσμο, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αμέτρητες επιτυχίες των δύο σπουδαίων τραγουδιστών αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.

Μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι: από την Κρήτη, ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο, ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετέχουν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και αγαπημένα τραγούδια έρχεται το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21:00 στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Στα τραγούδια λέμε ναι (ΕΡΤ1-22:00): Αφιέρωμα στον Τάκη Σούκα

Στα τραγούδια λέμε ναι (6/3): Αυτό το Σάββατο 6 Μαρτίου η εκπομπή με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, καλωσορίζουν τον Τάκη Σούκα. Το συνθέτη, που πλουτίζει τον κόσμο μας με το έργο του.

Ο δημοφιλής συνθέτης και εξαιρετικός σολίστ του ακορντεόν και του σαντουρίου, ανέβηκε στη σκηνή και τη γέμισε με τις νότες αλλά και τις αναμνήσεις του από την πεντηκονταετή πορεία του στο χώρο της ελληνικής, λαϊκής μουσικής.

Τα υπέροχα τραγούδια του Τάκη Σούκα τραγούδησαν, αλφαβητικά, οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Χρήστος Δάντης, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Σοφία Παπάζογλου, Δήμητρα Σταθοπούλου και Βασίλης Χαραλάμπους.

Την αγάπη και το θαυμασμό της για τον Τάκη Σούκα, εξέφρασε η μοναδική ερμηνεύτρια, Ελένη Βιτάλη.

Μαζί και οι ηθοποιοί, Άννα Αδριανού και Κατερίνα Μπιλάλη, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Κυριακού, η πολυπράγμων Λήδα Μώρου και η αθλήτρια Δήμητρα Βαμβακούση.