Ταινίες στην τηλεόραση (6/3): Captain Marvel, Ο Πιτ και ο δράκος του, Αλλάζουμε;

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (6/3).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/3): Captain Marvel, Ο Πιτ και ο δράκος του, Αλλάζουμε;

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ο Πιτ και ο δράκος του». Ο Πιτ είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο που μεγαλώνει μόνο του στο δάσος. Μόνο του; Όχι ακριβώς, αφού έχει για παρέα έναν τεράστιο δράκο με παχύ πράσινο τρίχωμα, που τον φωνάζει Έλιοτ.

Οι δυο τους ζουν στο ασφαλές καταφύγιο που έχουν φτιάξει κάτω από ένα γιγάντιο δέντρο. Μια μέρα όμως ο Πιτ γίνεται αντιληπτός από μια ομάδα εργατών που ανοίγουν έναν καινούργιο δρόμο μέσα στο παρθένο δάσος και πλέον η σύγκρουσή του με τον «πολιτισμένο» κόσμο μοιάζει αναπόφευκτη.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 103 λεπτά

Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι

Παίζουν: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Όουκς Φέγκλεϊ

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Captain Marvel». Η υπερηρωίδα Captain Marvel εν μέσω του διαγαλαξιακού πολέμου δυο εξωγήινων φυλών, καλείται να σώσει τον πλανήτη γη και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Με την επιστροφή της στη γη εκτός από την αποστολή που έχει αναλάβει, θα αρχίσει να ανακαλύπτει πολλά για το παρελθόν της και την ιστορία της ζωής της πολύ πριν αποκτήσει τις υπερδυνάμεις της και γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άννα Μπόντεν, Ράιαν Φλεκ

Παίζουν: Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Τζουντ Λο, Ανέτ Μπένινγκ, Τζιμόν Χουνσού, Λι Πέις

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Αλλάζουμε;». Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρόλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Ο πρώτος είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης ενώ ο δεύτερος ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! Ένα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου. Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν καθώς ο Ντέιβ και ο Μιτς, προσπαθούν να ζήσουν μια ζωή τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη και να ανταποκριθούν στις καινούριες τους υποχρεώσεις.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 110 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Γουάιλντ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν