Η ισπανική ταινία του Netflix που κάνει θραύση: Τρελός για Σένα / Loco por ella

Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις η νέα ισπανική ταινία του Netflix «Τρελός για Σένα» - Δείτε το trailer του φιλμ που κάνει θραύση τις τελευταίες μέρες.

Η ισπανική ταινία του Netflix που κάνει θραύση: Τρελός για Σένα / Loco por ella

Το ισπανικό σινεμά γνωρίζει άνθηση τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο τα φιλμ, αλλά και οι τηλεοπτικές σειρές, oι οποίες πλέουν έχουν παγκόσμια απήχηση. Πρωτότυπο σενάριο, έξυπνες ιδέες, ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, με μία ευρωπαϊκή αύρα. Στοιχεία που έχουν κάνει τους Ισπανούς δημιουργούς να ξεχωρίζουν. Τις τελευταίες μέρες κάνει θραύση στο Netflix η νέα ισπανική ταινία «Τρελός για Σένα / Loco por ella / Crazy About Her».

Μία έξυπνη και ευχάριστη ρομαντική κομεντί. Με χιούμορ, ταχύτητα, αλλά και με συναίσθημα, η οποία έχει κερδίσεις τις εντυπώσεις στους συνδρομητές του Netflix. Σε όλα αυτά προσθέστε και τις εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές.

Όσον αφορά την υπόθεση; Περνώντας μαζί της μια ξέφρενη βραδιά, ο Άντρι συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί την Κάρλα είναι να γίνει ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής που εκείνη μένει. To ανέμελο κορίτσι των ονείρων του, κρύβει μία δύσκολη και πονεμένη πλευρά, την οποία και θα ανακαλύψει. Για εκείνον, όμως, ο έρωτας μπορεί να συνθλίψει όλα τα εμπόδια...

Σκηνοθέτης: Dani de la Orden
Ηθοποιοί: Luis Zahera, Aixa Villagrán, Txell Aixendri, Nil Cardoner