Αλλαγές στην TV: Mega on demand, Άγριες Μέλισσες, συνδρομητική από τον ΑΝΤ1 και Super League TV

Η επόμενη μέρα στην TV. On demand προβάδισμα για τον ΑΝΤ1 που συνεχίζει με Άγριες Μέλισσες και συνδρομητική. Ακολουθεί το Mega με την ταινιοθήκη του ενώ σχεδιάζεται η Super League TV.

Αλλαγές στην TV: Mega on demand, Άγριες Μέλισσες, συνδρομητική από τον ΑΝΤ1 και Super League TV

Σημαντικές αλλαγές θα έχουμε στις TV σε σύντομο χρονικό διάστημα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι typologies. Αλλαγές, οι οποίες σε πρώτη φάση αφορούν το Mega, τον ΑΝΤ1 και τη... Super League TV.

Συγκεκριμένα, η κούρσα για τις on demand υπηρεσίες έχει ξεκινήσει. Ο ΑΝΤ1 έχει προβάδισμα και στέλνει μηνύματα σε Cosmote TV και Nova και φαίνεται πως ακολουθεί το Mega, το οποίο εδώ και πολύ καιρό σκέπτεται να αξιοποιήσει και με άλλο τρόπο την ταινιοθήκη του, όταν θα έχει θα έχει διαθέσιμο μόνο νέο πρόγραμμα.

Ταινίες στην τηλεόραση (1/3): Η αιχμάλωτη, Στα όρια του αύριο, Ghost rider

«Άγριες Μέλισσες» και συνδρομητική

Την αντεπίθεσή του για τη νέα σεζόν ετοιμάζει και ο ΑΝΤ1, με βασικό του όπλο τις «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες οδεύουν προς τον τρίτο κύκλο, ικανοποιώντας τους θεατές και τον τηλεοπτικό σταθμό. Η σειρά που κάποτε διστακτικά, επί δύο έτη, παρουσίαζε ο Τζώρτζης Ποφάντης στους δημοσιογράφους είναι το σημείο αναφοράς κάθε βράδυ για την ελεύθερη τηλεόραση.

Ο ΑΝΤ1 παραμένει δεύτερος στο σύνολο της τηλεθέασης πίσω από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο φιλοδοξεί με το ριάλιτι «Φάρμα», που θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, να διεκδικήσει κοινό από αυτήν τη ζώνη. Η επόμενη τηλεοπτική περίοδος αναμένεται να βρει τον ΑΝΤ1 και στη συνδρομητική τηλεόραση, έχοντας ως ανταγωνιστές την Cosmote TV και τη Nova.

Συντάξεις-αναδρομικά: Ποιοι κερδίζουν έως 3.500 ευρώ - Αναδρομικά για 1,5 εκατ. συνταξιούχους

Το σχέδιο για την Super League TV

Την ίδια ώρα, το σχέδιο για τη δημιουργία Super League TV μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων για να αλλάξει τα δεδομένα στο πεδίο της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Οι ισχυρότερες αλλά και οι μικρότερης δυναμικής ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας αυτόνομης πλατφόρμας, η οποία θα έχει συνδρομητές τους φιλάθλους, με παράλληλα έσοδα από χορηγίες. Τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Super League μέχρι και το τέλος της σεζόν ανήκουν στη Nova.