Στην υγειά μας - Σπίτι με το Mega - Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ: Υφαντής, Ξυδούς και δεκαετία του '90

Τι θα δούμε στις μουσικές εκπομπές το βράδυ του Σαββάτου (27/2/2021). «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με Δημήτρη Υφαντή, «Σπίτι με το Mega» με αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς και «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» με δεκαετία του '90.

Στην υγειά μας - Σπίτι με το Mega - Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ: Υφαντής, Ξυδούς και δεκαετία του '90

Σαββατόβραδο με Δημήτρη Υφαντή, αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς και δεκαετία του '90 έχουν προγραμματίσει για το βράδυ του Σαββάτου (27/2/2021) οι μουσικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (27/2): Game night, Ιντιάνα Τζόουνς, Αnt-man

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Δημήτρη Υφαντή

Ένας εξαιρετικός ερμηνευτής, τραγουδοποιός και μουσικός, ο Δημήτρης Υφαντής βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Ένα μελωδικό οδοιπορικό μέσα από ξεχωριστές μουσικές συμπράξεις που μας χαρίζουν ιδιαίτερες στιγμές. Πολυαγαπημένα τραγούδια επιλέγουν και ερμηνεύουν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Ζωϊδάκης, Σταύρος Σιόλας, Θοδωρής Κοτονιάς, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Μανώλης Καραντίνης, Δημήτρης Καρασαββίδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ειρήνη Τουμπάκη.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχουν και απολαμβάνουν οι: Γιώργος Αρμένης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Θεοδώρα Σιάρκου, Γεωργία Ζώη, Εύα Καμινάρη, Μιχάλης Μαρκάτης, Δήμητρα Στογιάννη, Ντάνη Γιαννακοπούλου και Ναταλία Μίγδου, σε ένα αφιέρωμα που φέρει την καλλιτεχνική σφραγίδα του Δημήτρη Υφαντή, ενός εκπροσώπου της νεότερης γενιάς, ο οποίος έχει αφήσει τo δικό του στίγμα στα μουσικά μας πράγματα…

Στο μελωδικό οδοιπορικό παίρνει μέρος και η χορωδία από το ωδείο ARSNOVA, δίνοντας το δικό της ηχόχρωμα στη βραδιά…

Τηλεθέαση: Σρόιτερ vs Ζαχαρέα, μονοψήφια για Χατζηνικολάου, Κοσιώνη και το «Battle of the Couples»

«Σπίτι με το MEGA» με αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

Μια μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην μνήμη και το έργο του Μάνου Ξυδούς, παρουσιάζει αυτό το Σάββατο (27/2/2021), στις 21:00 το βράδυ, το «Σπίτι με το MEGA».

Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal φιλοξενεί το MEGA το βράδυ του Σαββάτου.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα βρεθούν στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα ερμηνεύσουν τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και έχουν συντροφεύσει τις πιο όμορφες στιγμές μας. Από το «Δε θα δακρύσω πια για σένα» ως το «Λένε για μένα» και το «Με στέλνεις».

Στην βραδιά μεταξύ πολλών σημαντικών καλλιτεχνών θα συμμετέχουν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Δάντης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Τάμτα, ο Χρήστος Χολίδης, οι Onirama και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.

Στα highlights της βραδιάς, θα ακούσουμε για πρώτη φορά το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Μάνου Ξυδούς «Πες μου τι έκανα» με τη γνήσια, λαϊκή φωνή του Νίκου Μακροπούλου.

Μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και δυνατές ερμηνείες έρχεται το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

«Άγριες Μέλισσες»: Πάνε και για τρίτη σεζόν! (vid)

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ με δεκαετία του '90

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ - Σάββατο 27/02 στις 22:00 στην ΕΡΤ1. Αυτό το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «καταθέτει» το σάουντρακ της δεκαετίας του ΄90!

Τη δεκαετία που όλα άλλαξαν, μεταφράστηκαν στη νέα, ψηφιακή γλώσσα, φέρνοντας καινούργια πνοή στη μουσική, ενώ ανέδειξε νέους καλλιτέχνες και σύγχρονους ήχους.

Στο πλατώ της εκπομπής, πολλοί από τους πρωταγωνιστές της εποχής, μας θυμίζουν τις επιτυχίες τους και όχι μόνο και πολλοί νέοι καλλιτέχνες, μας μεταφέρουν στην εορταστική ατμόσφαιρα των 90΄ς.

Ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Άρης Σαμολαδάς, η Μαρία Ιακώβου, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Άγγελος Ανδριανός, η Χριστίνα Σάλτη, η Σουσάνα Τρυφιάτη, η Άννα Σακκά.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η παρουσία του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος εκπροσώπησε, επαξίως, τους ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ, το γκρουπ που, πραγματικά, μεσουράνησε τη δεκαετία του ΄90.

Μαζί και οι ηθοποιοί: Δημήτρης Μακαλιάς, Ειρήνη Φαναριώτη, Νάταλι Δήμου, Μαριαλένα Ράδου, Γιάννης Διακονικόλας.

Στην παρέα και η μουσική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου και η αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα.

Το πολύ δυνατό φινάλε υπέγραψε το συγκρότημα 48 Ώρες, με ξένες και ελληνικές ποπ, σούπερ επιτυχίες της εποχής.