Ταινίες στην τηλεόραση (27/2): Game night, Ιντιάνα Τζόουνς, Αnt-man

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (27/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (27/2): Game night, Ιντιάνα Τζόουνς, Αnt-man

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ant-man». Ο Δρ. Χανκ Πιμ, διακεκριμένος επιστήμονας και εφευρέτης του μυστικού σωματιδίου «Pym», που επιτρέπει τη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων σε πολύ μικρές διαστάσεις, φοβάται ότι ο Ντάρεν Κρος, πρώην προστατευόμενός του και τώρα αδίστακτος ανταγωνιστής του, έχει εφεύρει κάτι παρόμοιο.

Τρομοκρατημένος από τη σκέψη και μόνο ότι ένα τόσο πανίσχυρο όπλο βρίσκεται σε επικίνδυνα χέρια, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σκοτ Λανγκ, έναν δαιμόνιο διαρρήκτη, που μπορεί να εγγυηθεί την κλοπή και καταστροφή των σχεδίων του ανταγωνιστή του.

Για να τα καταφέρουν όμως, ο Σκοτ θα πρέπει να αποκτήσει τις ικανότητες και τις δυνάμεις ενός… μυρμηγκιού. Με τη βοήθεια ενός στρατού αυτών των εντόμων, θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πώληση της εφεύρεσης του Ντάρεν Κρος σε μια τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει να ρίξει τον πλανήτη στο απόλυτο χάος. Μένει να δουν και αν θα τα καταφέρουν.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ

Παίζουν: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλυ, Κόρεϊ Στολ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Πένια, Τιπ «T.I.» Χάρρις, Άντονι ΜακΚι, Μάικλ Ντάγκλας

Την ίδια στιγμή το Open TV θα δείξει την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου». Αποτυγχάνοντας να εμποδίσει τους Σοβιετικούς να αποκτήσουν ένα πολύτιμο εύρημα του αμερικανικού στρατού, ο Ιντιάνα Τζόουνς πέφτει σε δυσμένεια από το FBI και απομακρύνεται από το πανεπιστήμιο.

Η γνωριμία του με έναν παρορμητικό νεαρό θα τον οδηγήσει στο Περού και την αναζήτηση του μυθικού κρυστάλλινου κρανίου του Άκατορ, μια περιπέτεια κατά την οποία θα συναντήσει πολλούς παλιούς φίλους κι εχθρούς.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 123 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Σάια ΛαΜπέφ, Κέιτ Μπλάνσετ, Κάρεν 'Αλέν, Τζον Χερτ, Ρέι Γουινστόουν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Game night». Ο Μαξ και η Άνι είναι φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών και ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια και τον χαρισματικό και αστείο αδερφό του Μαξ, τον Μπρουκς.

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ο τελευταίος τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου, γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Και όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής, είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι;

Οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 95 λεπτά

Παίζουν: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Κάιλ Τσάντλερ

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκόλντσταϊν, Τζον Φράνσις Ντέιλι