Ταινίες στην τηλεόραση (25/2): Deadpool 2, The Twilight Saga: Έκλειψη, Looper

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (25/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (25/2):  Deadpool 2, The Twilight Saga: Έκλειψη, Looper

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «The Twilight Saga: Έκλειψη». καθώς το Σιάτλ μαστίζεται από μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών καιένας κακόβουλος βρικόλακας συνεχίζει την αναζήτηση για εκδίκηση, η Μπέλα διαπιστώνει για μία ακόμη φορά ότι περιβάλλεται από κινδύνους. Στο επίκεντρο του, είναι αναγκασμένη να επιλέξει μεταξύ της αγάπης της για τον Έντουαρτ και της φιλίας της με τον Τζέικομπ - γνωρίζοντας ότι αυτή της η απόφαση έχει τη δυνατότητα να ανάψει μία προαιώνια μάχη, μεταξύ ενός βρικόλακα και ενός λυκανθρώπου. Με την αποφοίτησή να πλησιάζει γρήγορα, η Μπέλλα έχει ακόμη μία απόφαση να πάρει: τη ζωή ή τον θάνατο.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 124 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σλέιντ

Παίζουν: Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Deadpool 2». Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης από το μέλλον έρχεται και ζητά εκδίκηση, ο αντισυμβατικός υπερήρωας Deadpool οργανώνει μια ομάδα μεταλλαγμένων με ασυνήθιστες υπερδυνάμεις για να τον αντιμετωπίσει και αναθεωρεί τις αξίες.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 109 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Στις 00:45 το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Looper». Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, που δουλεύει για τη Μαφία.

Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής – και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή.

Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 106 λεπτά

Παίζουν: Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ, Μπρους Γουίλις, Έμιλι Μπλαντ, Πάιπερ Περάμπο, Τζεφ Ντάνιελς

Σκηνοθεσία: Ρίαν Τζόνσον