Όταν o Sherlock Holmes συνάντησε τα X-Files - Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix (vid)

«The Irregulars» - Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix - Όταν o Sherlock Holmes συνάντησε τα X-Files - Έρχεται τον Μάρτιο!

Όταν o Sherlock Holmes συνάντησε τα X-Files - Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix (vid)

Tο Netflix αποκάλυψε τη νέα του σειρά μυστηρίου που ακούει στο όνομα, “The Irregulars” και θέλει να σας βάλει σε έναν αλλιώτικο σκοτεινό κόσμο εγκλημάτων, με έντονο άρωμα από τα Sherlock Holmes αλλά και την sci-fi πινελιά του "X-Files". Πρόκειται για μία δουλειά του Tom Bidwell, που δανείζεται χαρακτήρες και στοιχεία από τα βιβλία του Arthur Conan Doyle και τα παρουσιάζει με ένα διαφορετικό τρόπο και πολλές ανατροπές. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει ότι το “The Irregulars” είναι σκοτεινό με έντονα τα στοιχεία του μυστηρίου, όπου θα μας δείξει μια παρέα με ασυμβίβαστα παιδιά που θα προσπαθήσουν να λύσουν διάφορα εγκλήματα για λογαριασμό του Dr. Watson και του στενού συνεργάτη του, Sherlock Holmes.

Πρωταγωνιστούν οι: Thaddea Graham (Us), Darci Shaw (Judy), Jojo Macari (Sex Education), McKell David (Snatch), Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve), και Clarke Peters (His Dark Materials).

Το “The Irregulars” ή αλλιώς “Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ” θα προβληθεί μέσα από το Netflix στις 26 Μαρτίου. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη σειρά μέσα από το επίσημο teaser που δημοσιεύτηκε.

πηγή: unboxholics