Ο Tim Burton σκηνοθετεί τη spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς για το Netflix

Το Netflix ετοιμάζει spinoff τηλεοπτική σειρά για το Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) και μάλιστα θα τη σκηνοθετήσει ο Tim Burton.

Ο Tim Burton σκηνοθετεί τη spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς για το Netflix

Έγινε γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει spinoff τηλεοπτική σειρά για το Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) και μάλιστα θα τη σκηνοθετήσει ο Tim Burton. Όπως μάθαμε μέσα από το Variety, το project βρίσκεται στα σκαριά μήνες τώρα και πλέον μάθαμε ότι η δημοφιλή streaming πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα για να φέρει οκτώ επεισόδια στη μικρή μας οθόνη.

Βασισμένο από την χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday” όπως θα ονομάζεται, θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy. Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες και να αποτρέψει ένα τεράστιο φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

πηγή: unboxholics