Ταινίες στην τηλεόραση (19/2): Δεσποινίς διευθυντής, Επικίνδυνη αποστολή, Μόνο εσένα βλέπω

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (19/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (19/2): Δεσποινίς διευθυντής, Επικίνδυνη αποστολή, Μόνο εσένα βλέπω

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος». Ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει μια νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα. Να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων.

Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 132 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Άλεκ Μπόλντουιν κ.ά.

Πενήντα λεπτά μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Δεσποινίς διευθυντής». Η Λίλα, που μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό – πολιτικός μηχανικός – αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας οικοδομικής επιχείρησης. Ζει από μικρή, μόνη με τον χήρο πατέρα της.

Από επιστημονικής πλευράς είναι άψογη, μα υστερεί σα «γυναίκα», γιατί τόσα χρόνια που σπούδαζε, ο πατέρας της, της έχει διαμορφώσει τους τρόπους και το χαρακτήρα της σύμφωνα με τις δικές του προσωπικές αντιλήψεις… Έτσι, στην Εταιρία, όλους τους άντρες τους βλέπει μόνο σαν υπάλληλους και δεν αντιλαμβάνεται ότι αξίζει και σαν «θηλυκό».

Αυτή την ιδιότητα αναλαμβάνει να της διδάξει η ξαδέρφη της η Αθηνά. Έτσι για να δείξει την καινούρια της «υπόσταση», όταν την καλούν σε κάποια δεξίωση της επιχείρησης, στην οποία βρίσκεται και η ιδιαίτερη συμπάθειά της, ο Αλέκος, υπομηχανικός της Εταιρίας, εκείνη πίνει λίγο παραπάνω και για να την προσέξει κάνει του κόσμου τις ανοησίες… Στην αρχή ο Αλέκος εκπλήσσεται μα στο τέλος θα καταλάβει ότι τον αγαπά και η ιστορία τους θα τελειώσει όπως τελειώνουν όλες οι ωραίες ιστορίες στα παραμύθια.

Έτος: 1964

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Tζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λιλή Παπαγιάννη, Ελένη Ζαφειρίου, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νίτσα Μαρούδα, Γιάννης Βογιατζής, Κώστας Καρράς, Περικλής Χριστοφορίδης, Αντώνης Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γώγου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου κ.ά.

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Μόνο εσένα βλέπω». Μετά από ένα ατύχημα κατά το οποίο έχασε όχι μόνο τους γονείς αλλά και την όρασή της, η νεαρή Τζίνα εξαρτάται πια, ολοκληρωτικά, από τον άντρα της, Τζέιμς, γεγονός που κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους, αφού εκείνη βλέπει τον κόσμο μόνο μέσα από τα μάτια του.

Ο Τζέιμς γίνεται ο σύνδεσμός της με την πραγματικότητα, που την περιβάλλει. Όλα κυλούν όμορφα και σε απόλυτη αρμονία, μέχρι τη στιγμή, που η Τζίνα, μετά από μια επιτυχημένη εγχείρηση, αποκτά κατά ένα μέρος την όρασή της και αρχίζει σιγά – σιγά, να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια. Οι ισορροπίες ανατρέπονται και η σχέση τους πια δεν θα είναι η ίδια.

Η αλήθεια και η συνειδητοποίησή της θα είναι σοκαριστική για την Τζίνα. Ο κόσμος της ήταν, μέχρι πρότινος, σκοτεινός όχι γιατί δεν μπορούσε να τον δει, αλλά γιατί δεν άκουγε την ατόφια αλήθεια της ζωής. Σύντομα, θα καταλάβει πως ο έγγαμος βίος της ήταν πολύ διαφορετικός απ’ ό,τι πίστευε.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 97 λεπτά

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ, Άννα Ο' Ράιλι, Μιγκέλ Φερνάντεζ

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόστερ