«Stranger Things»: H τέταρτη σεζόν του θα είναι η πιο σκοτεινή από όλες!

H τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» θα είναι η πιο σκοτεινή από όλες, σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές της

«Stranger Things»: H τέταρτη σεζόν του θα είναι η πιο σκοτεινή από όλες!

Τέρμα τα γέλια και τα παιχνίδια για τους ήρωες του «Stranger Things» μιας και η σειρά ετοιμάζεται να γίνει αρκετά πιο σκοτεινή. Πόσο σκοτεινή; Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς Φιν Γούλφχαρντ, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Μάικ Γουίλερ στη σειρά, πρόκειται να είναι «η πιο σκοτεινή σεζόν που γυρίστηκε ποτέ».

Μιλώντας στο CBC o Γούλφχαρντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things», η οποία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix… κάποια στιγμή, και είπε να ετοιμαζόμαστε για κάτι το αρκετά σκοτεινό. «Κάθε σεζόν [η σειρά] γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινή. Με την τρίτη σεζόν είχα σκεφτεί πως αυτή ήταν πιο σκοτεινή από όλες – μιας και είχε εκρήξεις αρουραίων και τα σχετικά. Αλλά αλήθεια η τέταρτη σεζόν… είναι η πιο σκοτεινή που έχει γυριστεί ποτέ. Κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερη. Γίνεται πιο αστεία, πιο σκοτεινή, πιο λυπηρή κι όλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να την δει ο κόσμος».

Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η δήλωση του Τζο Κίρι στο Total Film, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Στιβ Χάρινγκτον στη σειρά, λέγοντας πως «αυτή την χρονιά, θα είναι πολύ πιο τρομαχτικά τα πράγματα».

Η αλήθεια είναι πως η τρίτη σεζόν είχε πάρει μερικές σκοτεινές τροπές, με το αποκορύφωμα να είναι ο φαινομενικός θάνατος του Χόπερ στο τέλος της. Αν αναλογιστούμε πως στην τέταρτη ο Χόπερ βρίσκεται σε μια φυλακή στην Καμτσάκα της Ρωσίας όπου θα αντιμετωπίσει κίνδυνους τόσο ανθρώπινους όσο και εξωπραγματικούς, και πως στο καστ της σειράς προστέθηκε και ο Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, ο Φρέντι Κρούγκερ του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες», τότε ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα (με την καλή πάντα έννοια).

Πηγή: flix.gr