Ταινίες στην τηλεόραση (11/2): Η άφιξη, Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ 3, Λυκόφως

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (11/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (11/2): Η άφιξη, Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ 3, Λυκόφως

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Λυκόφως». Η Ιζαμπέλα μετακομίζει από το ηλιόλουστο Φίνιξ σε μια μικρή πόλη στα βόρεια, όπου ο πατέρας της είναι σερίφης.

Στο σχολείο θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Έντουαρντ, ένα συμμαθητή της με απόκοσμο ύφος και αλλόκοτη συμπεριφορά.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 122 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κάθριν Χάρντγουικ

Παίζουν: Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Μπίλι Μπερκ, Νίκι Ριντ, Πίτερ Φασινέλι

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Η άφιξη». Δώδεκα μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία στη Γη. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται ώστε να ερευνήσει και να αξιολογήσει το γεγονός.

Ανάμεσά τους είναι και η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος, που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο. Η Λουίζ καλείται να πάρει μία απόφαση, που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 106 λεπτά

Παίζουν: Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ, Φόρεστ Γουίτακερ

Σκηνοθεσία: Ντένι Βιλνέβ

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ 3». Το τρελό δίδυμο του ντετέκτιβ Τζέιμς Κάρτερ και του κινέζου επιθεωρητή Λι επιστρέφει στη δράση με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα καράτε αλλά και το ανεπανάληπτο χιούμορ του. Η αποστολή που θα αναλάβουν αυτή τη φορά τους φέρνει στο Παρίσι.

Στόχος τους είναι η «Τριάδα», ένα επικίνδυνο παρακλάδι της Κινεζικής μαφίας, το οποίο και πρέπει να διαλύσουν, προτού τα μέλη της θέσουν σε εφαρμογή τα τρομακτικά τους σχέδια μέσα στη Πόλη του Φωτός.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 79 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ

Παίζουν: Τσάκι Τσαν, Κρις Τάκερ, Μαξ Φον Σίντοφ