Ταινίες στην τηλεόραση (9/2): Άφθαρτος, Οι άνδρες με τα μαύρα, Συμβόλαιο θανάτου

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (9/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (9/2): Άφθαρτος, Οι άνδρες με τα μαύρα, Συμβόλαιο θανάτου

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα». Ο Τόμι Λι Τζόουνς και ο Γουίλ Σμιθ είναι οι άνδρες με τα μαύρα, έτοιμοι να εξολοθρεύσουν ότι εξωγήινο υπάρχει στη Γη. Με τον πλανήτη μας να απειλείται από εξωγήινους, που μεταμφιέζονται έξυπνα, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό, η κορυφαία μυστική οργάνωση MiB είναι επιφορτισμένη με την παρακολούθηση και τον έλεγχο της εξωγήινης δραστηριότητας, διατηρώντας παράλληλα τις κινήσεις της μυστικές.

Ο εξειδικευμένος πράκτορας Κ (Τζόουνς) και ο ενθουσιώδης νεαρός συνεργάτης του, ο πράκτορας J (Smith), διερευνούν αρκετούς μυστηριώδεις θανάτους εξωγήινων με τη βοήθεια της Δρ. Λάουρα Γουέβερ (Λίντα Φλορεντίνο), αναζητώντας παράλληλα έναν διαγαλαξιακό τρομοκράτη. Θα καταφέρουν να τον πιάσουν και να γίνουν για ακόμα μια φορά οι σωτήρες της ανθρωπότητας;

Έτος: 1997

Διάρκεια: 97 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνενφελντ

Παίζουν: Τόμι Λι Τζόουνς, Γουίλ Σμιθ, Λίντα Φλορεντίνο, Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Άφθαρτος». Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σιδηροδρομικό ατύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας, θα είναι και ο μοναδικός επιζών. Όταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο από τα τόσα παράξενα που του συμβαίνουν τελευταία, θα συναντήσει τυχαία τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, που θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του.

Στη συνέχεια της θρυλικής ταινίας «Έκτη Αίσθηση», ο Σιάμαλαν επανέρχεται με μία από τις καλύτερες ταινίες της φιλμογραφίας του, που ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο μέρος μιας θεματικής τριλογίας, που συνεχίζει με το «Split» και ολοκληρώνεται με το «Glass». Δράση, φαντασία και μεταφυσική, με ένα από τα πιο εκπληκτικά και ανατρεπτικά φινάλε, σε μια ταινία που εγκωμιάστηκε από κοινό και κριτικούς και πλέον θεωρείται μία από τις καλύτερες στο είδος της.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ

Ένα τέταρτο αργότερα το Star θα προβάλει την ταινία «Συμβόλαιο θανάτου». Ο Στίβεν Λούκας, ένας μοναχικός επί πληρωμή δολοφόνος, προσλαμβάνεται να δολοφονήσει μια νεαρή γυναίκα, την Έλα, η οποία αγνοεί ότι οι βρώμικες δουλειές της οικογένειας της, έχουν ήδη κοστίσει τις ζωές τους.

Όμως, ο Λούκας δεν μπορεί να τραβήξει τη σκανδάλη και οι δύο τους γίνονται σύμμαχοι δραπετεύοντας στην Ευρώπη, κυνηγημένοι από αυτούς, που δολοφόνησαν την οικογένεια της Έλα.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 80 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Μόστοου

Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Οντέγια Ρας, Άλεν Λιτς, Μάρτιν Κόμπστον, Τίνα Μάσκελ